Emma Răducanu a semnat un contract-record de sponsorizare! 3,5 milioane de euro pe an îi vor intra în cont începând din 2022

3 săptămâni in urmă 30

Publicația britanică „The Mail on Sunday” a scris că jucătoarea de tenis Emma Răducanu a semnat un contract de sponsorizare în valoare de trei milioane de lire sterline (3,5 milioane de euro).

Potrivit unei surse citate de acest ziar, negocierile au avut loc de câteva săptămâni, iar sportiva de 19 ani a semnat deja contractul, care va fi anunţat în februarie.

Acesta este al doilea contract important încheiat de Emma Răducanu, în această lună, după cel cu compania aeriană British Airways, a cărui valoare ar fi tot cu şapte cifre.

Emma Răducanu a semnat un contract-record de sponsorizare! 3,5 milioane de euro pe an îi vor intra în cont începând din 2022

Răducanu, 19 ani, a început acest sezon pe locul 343 mondial şi îl termină în Top 20, după două performanţe excepţionale, calificarea în optimi la Wimbledon şi câştigarea US Open, fiind prima jucătoare care obţine trofeul la un Grand Slam după ce a jucat în calificări.

Pentru aceste performanţe, Emma Răducanu a fost desemnată, la 19 decembrie, personalitatea sportivă a anului 2021, în tradiţionala anchetă a BBC.

„Aceasta este o lovitură pentru Vodafone. Oriunde merge Emma acum, va avea sigla lor în apropiere. Este exact femeia pe care şi-o doresc: de succes, normală şi un model pentru tineri.

Ea este literalmente alegerea perfectă. Experţii spun că este extrem de <marketabilă> pentru că este britanică, are imaginea potrivită şi vorbeşte fluent mandarina, ceva care este excepţional de important în Orientul Îndepărtat şi foarte util pentru organizaţiile mari”, a declarat sursa citată.

Sponsors are falling over themselves to be endorsed or attach their logo to British tennis star Emma Raducanu

She is already a brand ambassador for #BA and has now signed a multi-million deal with #Vodafone

Hope she doesn’t forget the tennis! 🤔
https://t.co/JU9syftJSA

— MHW PR (@MHW_PR) December 26, 2021

Emma Răducanu merge în Australia la început de 2022

Contractele de sonsorizare au început să curgă după ce jucătoarea cu mamă chineză şi tată român a ales compania de marketing IMG să-i reprezinte interesele.

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, al cărei tată este român, va începe noul sezon din circuitul profesionist de tenis luna viitoare la Melbourne, cu ocazia unui turneu de pregătire în vederea Openului Australiei.

Răducanu (19 ani), numărul 19 mondial, a produs o mare surpriză la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open, unde a reuşit să cucerească trofeul, venind din calificări.

The post Emma Răducanu a semnat un contract-record de sponsorizare! 3,5 milioane de euro pe an îi vor intra în cont începând din 2022 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă