Emma Răducanu a primit răspunsul lui Justine Henin în privința antrenorului pe care dorea să-l angajeze

1 săptămână in urmă 17

  • Preliminarii CM: Kazahstan - Finlanda, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Anglia - Ungaria, marți, 21:45, Digi Sport 1

Jucătoarea britanică cu tată român este în căutarea unui nou antrenor și presa din Anglia a dat drept sigură angajarea lui Carlos Rodriguez, un argentinian de 57 de ani, cel care a pregătit-o pe belgianca Justine Henin, fost lider mondial, dar și pe chinezoaica Na Li și pe americanca Amanda Anisimova.

Însă Emma Răducanu a primit o veste proastă - antrenorul nu a primit acceptul lui Justine Henin pentru a părăsi Academia de tenis de la Limelette. 

”Carlos rămâne la conducerea Academiei, nu se pune problema să o antreneze pe Emma Răducanu”, a venit răspunsul din Belgia, conform cotidianului Le Soir

Olandezul Sven Groeneveld și suedezul Thomas Hogstedt, doi tehnicieni care au lucrat cu Maria Sharapova, sunt alte nume vehiculate pentru postul de antrenor, dar nu este exclusă nicio negociere cu Darren Cahill, cel care tocmai a încetat colaborarea cu Simona Halep!

Emma Răducanu va participa la turneul de la Cluj

Emma Răducanu a profitat de câteva zile înainte de revenirea în Europa, acolo unde la finalul lunii octombrie va fi prezentă la Transylvanian Open de la Cluj, turneu transmis în direct la Digi Sport. 

Ea a vizitat mai multe locuri de pe coasta Californiei și a făcut o promisiune cu o replică celebră.

”Mă voi întoarce”, a fost postarea jucătoarei de 18 ani.

Emma Răducanu va fi prezentă și la Kremlin Cup de la Moscova, înainte de a ajunge în România.

Etichete: justine henin , darren cahill , emma raducanu , carlos rodriguez , emma raducanu transylvanian open , emma raducanu antrenor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă