Emisiunea lui Teo Trandafir, marea absentă la început de ani de la TV. Ce spune prezentatoarea VIDEO

3 săptămâni in urmă 16

Fanii emisiunii ‘Teo  Show’ așteaptă cu nerăbdare vești despre proiectul lor preferat. Teo și Bursucu nu au revenit până acum cu prima ediție din noul an. Telespectatorii sunt curioși când se va relua show-ul. Iată care sunt detaliile oferite de prezentatoarea TV!

Teo Show nu a revenit încă pe micile ecrane: ce spune prezentatoarea?

Cele mai iubite show-uri au marcat deja primele ediții pe anul acesta. Cu toate astea, românii și-au pus câteva semne de întrebare în privința emisiunii dirijate de Teo și Bursucu. Absența celor doi a fost semnalată de fani, motiv pentru care prezentatoarea de TV a venit cu detalii.

Se pare că cei doi și-au luat o pauză meritată pe deplin și se pregătesc să revină în fața publicului cu prima ediție din 2022. După ce au muncit la foc automat, cei doi moderatori au decis să se bucure de câteva clipe de relaxare.

Ultimele ediții din 2021 au fost cele speciale de Crăciun și Revelion, care au fost înregistrate cu câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă. Kanal D a decis ca în locul emisiunii să difuzeze câteva filme artistice. Show-ul urmează să reapară în vizorul românilor chiar din data de 10 ianuarie, de la orele 15:00.

„Ne plac vacanțele. Parcă ne lipsesc și întâlnirile noastre”

„Ne plac vacanțele. Parcă ne lipsesc și întâlnirile noastre. În vacanță, ne e dor de invitații noștri din platou. Ne e dor și de voi, cei din fața televizoarelor. Construim împreună energia aia frumoasă și bună.

O împărtășim cu toții. Așa că nu o să lipsim mult. Din 10 ianuarie ne întoarcem să facem din fiecare zi o sărbătoare”, este anunțul făcut de Teo Trandafir și Bursucu în cadrul unul video pentru canalul de YouTube oficial al Kanal D.

În timpul acesta, concurența nu are parte de o pauză atât de mare. Multe dintre proiectele de la diverse posturi și-au făcut apariția pe micile ecrane. Cătălin Măruță și Cristi Brancu au emisiuni în aceleași ore și au început deja de zile bune să le aducă românilor noile vești din monden și nu numai.

Până la revenirea celor doi moderatori, cei care îi iubesc îi urmăresc cu mare interes pe rețelele de socializare, acolo unde află noutățile despre ei și cum își petrec aceste zile de odihnă.

Cei care au văzut mesajul video oferit de vedete le-au transmis în secțiunea de comentarii urări de bine pentru Noul An și le-au mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă pe TV.

The post Emisiunea lui Teo Trandafir, marea absentă la început de ani de la TV. Ce spune prezentatoarea VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă