Emily Ratajkowski dezvăluie în premieră că a fost abuzată sexual: „Mi-era frig și i-am simțit textura blugilor pe picioare”

2 months ago 4

MEDIA  ·  ABUZ

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2020, 12:25 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 12:30

Apreciatul fotomodel Emily Ratajkowski, 29 de ani, a dezvăluit un moment oribil trăit la începutul carierei, în 2012, când ar fi fost agresată sexual de fotograful Jonathan Leder. 

„Agentul meu mi-a spus să cumpăr un bilet de autobuz din Penn Station și să mă duc la Catskills, acolo unde un fotograf pe nume Jonathan Leder mă va lua. Avea să facem o sesiune foto în Woodstock, pentru o revistă de artă (Darius) și trebuia să rămân peste noapte la el”, a explicat Emily Ratajkowski în New York Magazine. 

Modelul trebuia să pozeze după instrucțiunile fotografului, atât în lenjerie intimă, cât și goală. Conform mai multor persoane prezente la ședința foto, fotograful a insistat să îi dea vin lui Emily și s-a asigurat că această este foarte beată. Atunci ar fi început agresiunea. 

„Mi-era frig și tremuram sub o pătură. Jonathan și cu mine eram pe o canapea și i-am simțit textura blugilor pe picioarele mele goale. După aia, totul a devenit încețoșat. Nu îmi aduc aminte să îl fi sărutat, dar țin minte că m-am trezit cu degetele lui în mine”. Modelul a reușit să fugă a doua zi dimineață acasă.

Ce a pățit virusologul chinez care susține că are dovada că noul coronavirus a fost creat în laborator din Wuhan

Libertatea

Playtech: Gigi Becali, la un pas să PIARDĂ TOT! Ce se întâmplă acum la FCSB. Patronul a primit cele mai PROASTE vești
Read Entire Article
Powered By Seo Tools