Emily Burghelea s-a căsătorit cu iubitul misterios. Botezul fiicei lor a avut loc în aceeași zi

1 lună in urmă 27

Emily Burghelea, fostă concurentă la „Bravo, ai stil” și fostă asistentă a Mirelei Vaida în emisiunea „Acces Direct”, s-a căsătorit cu iubitul ei misterios ieri, 3 august. În aceeași zi a avut loc și botezul fetiței lor, care a venit pe lume pe 9 aprilie.

Emily Burghelea se iubește de o bună perioadă de timp cu un bărbat misterios. Nu i-a dezvăluit niciodată numele și nici chipul. Nici măcar la nuntă nu s-a întâmplat asta, evenimentul care a avut loc chiar ieri. Pe Instagram, vedeta a făcut primele declarații despre nuntă, și tot acolo a postat și primele imagini cu soțul și fiica.

„Dumnezeu ne-a binecuvântat! Împreună până la sfârșitul veacurilor! Vă iubesc până la cer și înapoi! Sunteți sufletul și inima mea și viața mea! Faceți amândoi parte din mine și vă iubesc infinit și necondiționat!”, a scris Emily Burghelea pe contul ei de Instagram, copleșită de emoții.

emily-burghelea-s-a-casatorit-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ziua de 3 august a fost printre cele mai speciale pentru ea, căci a avut loc și creștinarea fiicei. Proaspeții părinți au dezvăluit că au ales pentru cea mică numele de Amedea.

Emily Burghelea a născut-o natural pe micuță în aprilie. „Patru ore a durat travaliul, însă am reușit să duc la bun sfârșit misiunea. La 22.40 am născut pe cale naturală o fetiță perfect sănătoasă de 3200 g de care m-am îndrăgostit instantaneu.

A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. A fost extrem de intens, dar nu m-am dat bătută. Am ținut-o în brațe imediat după expulzie și m-am pierdut în ochii ei mari și frumoși! Ceva mai frumos de atât nu există pe pământ. Ne uitam una la alta cu atâta pasiune! A fost atât de puternica! A rezistat travaliului greu, s-a luptat și a câștigat! Este minunată!”, a scris Emily la vremea respectivă în mediul online.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă