Emil Săndoi, vehement după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Este inadmisibil să faci o asemenea preluare în careu!”

1 lună in urmă 2

Chindia Târgoviște a fost învinsă de Universitatea Craiova, în optimile Cupei României, cu scorul de 0-1. La finalul meciului, Emil Săndoi a avut o reacție vehementă la adresa lui Denis Dumitrașcu, cel care a greșit la golul marcat de echipa oaspete.

Denis Dumitrașcu a fost transferat de Chindia Târgoviște, liber de contract, în februarie 2017, de la CSM Ramnicu Valcea.

Unicul gol al partidei a fost marcat de George Cîmpanu, în minutul 26.

Emil Săndoi, vehement după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Tehnicianul Chindiei consideră inadmisibilă de greșeala făcută de Denis Dumitrașcu, la faza golului. Deși Universitatea Craiova este superioară, din punct de vedere valoric, Emil Săndoi susține că și-ar fi dorit o victorie a echipei sale, în această seară.

„Îmi doream și astăzi un rezultat pozitiv. Din păcate, n-a fost să fie. Am făcut noi cadou acel gol. La Liga 1 este inadmisibil să faci o asemenea preluare în careu. N-aș putea să spun că în rest au fost ocazii foarte clare. Am făcut toate schimbările ofensive pe care puteam să le fac. Am mizat și pe dăruirea, sacrificiul unor jucători care au jucat mai puțin până acum”, a declarat Emil Săndoi, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

The post Emil Săndoi, vehement după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Este inadmisibil să faci o asemenea preluare în careu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă