Emil Săndoi, supărat pe arbitrajul de la CFR Cluj – Chindia. „Înainte de gol, a fost un fault la mijlocul terenului”

2 luni in urmă 73

Emil Săndoi, antrenorul formației Chindia Târgoviște, era indignat pe jocul unra dintre elevii săi, dar pretinde că totuși arbitrajul a influențat rezultatul final.

CFR Cluj a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 3-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Denis Alibec (52), din centrarea lui Mario Camora. Alibec a marcat primul său gol pentru CFR, la prima titularizare.

Emil Săndoi, supărat pe arbitrajul de la CFR Cluj – Chindia. „Înainte de gol, a fost un fault la mijlocul terenului”

CFR este singura echipă din Liga I cu punctaj maxim după trei partide. Chindia a obţinut doar un punct în acest debut de sezon.

„Au fost două reprize total diferite. Toți jucătorii care au intrat de pe banca tehnică au făcut diferența.

Inițial, înainte de gol, a fost un fault la mijlocul terenului. Altfel era cursul jocului. Am căzut un pic după gol. E un eșec care nu-mi vonvine, mă îngrijorează nivelul unor jucători care au jucat bine sezonul trecut.

CFR era favorită azi, toată lumea vede o victorie pentru ei. Mi se pare că puteam face surpriza. Și-a spus cuvântul și plusul de experiență pentru CFR Cluj.

Mi-aș fi dorit mai mult, dar campionatul e lung. În continuare va trebui să fim mai pragmatici în etapele următoare”, a declarat Emil Săndoi la finalul partidei.

Meciul a fost arbitrat de Florin Andrei, ajutat la cele două linii de Ciprian Florin Danşa și Alexandru Vodă.

The post Emil Săndoi, supărat pe arbitrajul de la CFR Cluj – Chindia. „Înainte de gol, a fost un fault la mijlocul terenului” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă