Emil Săndoi, în al nouălea cer după ce Chindia a revenit în lupta pentru play-off: ”Nu știu dacă victoria e meritată sau nu”

1 lună in urmă 1

Liga 1: Sepsi Sf. Gheorghe - Chindia Târgoviște, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Neguț, în minutul 53, a marcat singurul gol al partidei din Covasna.

După meci, Emil Săndoi și-a felicitat jucătorii pentru că au știut să sufere și pentru că au scos șase puncte din ”dubla” cu Craiova și Sepsi.

Săndoi, după o victorie uriașă: ”Am absorbit bine presiunea lor!”/ ”Nu știu dacă victoria e meritată sau nu”

”A fost o victorie muncită. Jocul nu a fost spectaculos. Dacă stau bine să mă gândesc, Sepsi a avut în prima repriză o singură ocazie, la un șut centrare în fața porții. Apoi am avut și noi o ocazie, când puteam face 2-0 prin Neicuțescu, dar el a ajuns prea târziu la minge. În rest, oportunități pentru Sepsi prin acel joc de angajament, de mingi lungi, având în vedere că au o serie de jucători cu talie și buni la cap.

Dar eu cred că am absorbit bine presiunea lor, fără faze foarte dificile pentru noi. Nu știu dacă victoria e meritată sau nu, dar am știut să speculăm zonele vulnerabile ale adversarilor. Am stat bine defensiv, chiar și când adversarul a schimbat sistemul. Sunt trei puncte deosebit de importante.

Ne dorim din nou punct sau puncte cu Astra. Vrem rezultate pozitive, asta trebuie să ne propunem. Am avut o serie bună, dar apoi a urmat una negativă. Însă trebuie să subliniez că în două meciuri grele, cu Craiova și Sepsi, am luat șase puncte. Nu pot decât să-mi felicit jucătorii”, a declarat tehnicianul Chindiei.

Rezumat Sepsi vs. Chindia 0-1:

Etichete: emil sandoi , sepsi chindia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă