Emil Săndoi, frustrat după primul eșec în nouă etape: „CFR nu a fost cu nimic peste noi!” Gazdele au acuzat arbitrajul lui Radu Petrescu

2 luni in urmă 2

Emi Săndoi s-a arătat nemulțumit de rezultatul final al meciului de la Ploiești, cu CFR Cluj. Chindia a pierdut după nouă etape fără eșec, iar antrenorul se declară frustrat. Gazdele au acuzat arbitrajul lui Radu Petrescu.

Chindia Târgoviște pierde primul meci după nouă etape în Liga 1. Echipa lui Emil Săndoi s-a văzut învinsă de CFR Clul, în urma penalty-ului transformat de Adi Păun.

Antrenorul gazdelor a acuzat rezultatul. Spune că CFR Cluj nu a fost cu nimic peste echipa lui. Căpitanul Chindiei a pus tunurile pe arbitraj.

Emil Săndoi, frustrat după primul eșec în nouă etape: „CFR nu a fost cu nimic peste noi!”

„Cred că a fost un joc echilibrat. Dar… sunt frustrat, vedeți… trec etapele… am demonstrat că putem. Nu avem banca CFR -ului, nu putem să ne comparăm cu ei ca buget. Nu cred că au fost cu nimic peste noi în jocul de azi.

Noi am jucat din minutul 1 până în minutul 90 cu trei jucători U21. Noi nu ne permitem să facem transferuri stufoase, trebuie să jucăm cu ce avem la dispoziție.

Nu cred că am arătat rău azi, a fost un joc echilibrat, cu un plus pentru noi, dar ăsta este fotbalul.

Jucăm peste trei zile cu Botoșani, peste alte trei zile la Mediaș, apoi în Cupa”, a declarat Emil Sandoi.

ECHIPELE DE START:

Chindia – Aioani – Căpușă, Pițian, Al. Iacob, C. Dinu – Neguț, V. Rață, M. Dulca, D. Dumitrașcu – D. Popa, D. Florea
Rezerve: D. Moldovan – Martac, A. Șerban, Berisha, Kocic, Fomba, Fl. Mitrea, M. Costea, Yameogo
Antrenor: Emil Săndoi

CFR Cluj: Sandomierski – Cr. Manea, Vinicius, Ben Youssef, Camora – C. Deac, William Soares, Gîdea – Chipciu, Debeljuh, Costache
Rezerve: Bălgrădean – Susic, Latovlevic, Hoban, Aurelio, Pereira, Păun, Carnat, Rondon
Antrenor: Edi Iordănescu

Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești)
Arbitru: Radu Petrescu // A1: Mihail Grigoriu; A2: Valentin Dumitru

The post Emil Săndoi, frustrat după primul eșec în nouă etape: „CFR nu a fost cu nimic peste noi!” Gazdele au acuzat arbitrajul lui Radu Petrescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă