Emil Săndoi, cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Mutu: „E un antrenor care nu își arată tinerețea! Era un copil și îl luasem sub aripa mea” | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 25

Emil Săndoi, antrenorul echipei Chindia Târgoviște, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre Adrian Mutu, antrenorul lui FC U Craiova, la adresa căruia a avut doar cuvinte de laudă.

Emil Săndoi a povestit cum l-a cunoscut pe Adrian Mutu, pe vremea când cei doi activau ca jucători la FC Argeș. Antrenorul Chindiei chiar a dezvăluit că a avut grijă de „Briliant” atunci când era doar un tânăr fotbalist, la început de drum.

În ceea ce îl privește pe antrenorul Adrian Mutu, Emil Săndoi este de părere că lipsa de experiență a acestuia nu se vede în jocul echipei FC U Craiova și nu s-a văzut nici în perioada petrecută pe banca echipei naționale de tineret alături de care a participat la Campionatul European.

Emil Săndoi, cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Mutu, după numirea la FC U Craiova

Emil Săndoi îl descrie pe Adrian Mutu ca fiind un antrenor echilibrat și realist.

„Eu chiar l-am prins la FC Argeș, unde am jucat o perioadă scurtă, un an, un an și jumătate. Era un copil și chiar pot să spun că l-am protejat. L-am luat sub aripa mea, pentru că am văzut în el un super fotbalist. A avut o carieră impresionantă. Puțini români se pot mândri cu ceea ce a făcut el în fotbalul românesc și mai ales în cel internațional.

Lucrând cu atâția antrenori cu nume, a învâțat foarte multe și l-am văzut un antrenor echilibrat. A făcut rezultate de egalitate cu echipe de prim rang din Europa. L-am văzut foarte realist. Și acum la FC U îl văd un antrenor care nu își arată tinerețea. Pare un antrenor care ar avea o experiență mai mare. E punctul meu de vedere. Eu cred că principala calitate a unui antrenor este faptul că poți să pui în balanță valoarea echipei pe care o antrenezi cu valoarea adversarului pe care îl întâlnești și în funcție de asta să alegi o strategie, iar el cred că se pricepe la asta”, a spus Emil Săndoi, la ProSport Live.

The post Emil Săndoi, cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Mutu: „E un antrenor care nu își arată tinerețea! Era un copil și îl luasem sub aripa mea” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă