Emil Săndoi, convins că nu este pe lista Craiovei, după ce formația din Bănie a renunțat la Corneliu Papură. „Nu o să mă sune Mihai Rotaru”

1 lună in urmă 1

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după ce s-a despărțit din nou de Corneliu Papură. Oltenii caută un tehnician, iar Mihai Rotaru a anunțat, în exclusivitate pentru ProSport, că în câteva zile lucrurile se vor lămuri. Unul dintre numele vehiculate este cel al lui Emil Săndoi, dar fostul internațional craiovean este convins că nu are nicio șansă.

Oltenii s-au despărțit de Corneliu Papură, tehnicianul care nu mai câștigase de 7 meciuri, iar Mihai Rotaru a anunțat în exclusivitate pentru ProSport că în câteva zile va decide cine va fi noul antrenor al echipei. Unul dintre numele vehiculate este cel al lui Emil Săndoi, neînvins de 8 etape pe banca Chindiei Târgoviște, formație aflată pe locul 6.

„Eu am mai declarat şi mi-a părut rău pentru că s-au născut speculaţii. Eu am zis atunci că orice jucător care a evoluat la U Craiova îşi doreşte să facă parte din acest club. Dar s-a interpretat. Eu am câştigat trofee acolo”, a declarat Emil Săndoi.

„La mine, contractele mai puţin contează”

Fostul internațional a lucrat de trei ori în Bănie, ca antrenor. O dată a făcut echipă cu Sorin Cârțu, actualul președinte al grupării aflate pe locul trei în prima ligă. Este însă convins că acum nu există nicio șansă să antreneze Craiova.

„Ştiţi că nu mint şi nu o să mint niciodată. Nu am vorbit cu nimeni şi nu ştiu dacă ar putea să mă sune, pentru că eu sunt sub contract cu un club în momentul de faţă.

Nu e nicio clauză la mine, ca să fiu sincer. La mine, contractele contează mai puţin contează. E foarte importantă o strângere de mână. Eu cred că, sau cel puţin pentru mine, e mult mai importantă decât un contract.

Dacă mâine te sună Rotaru, ce o să-i spui?

„Nu o să mă sune. (Râde)”, a mai spus Săndoi pentru Telekom Sport.

The post Emil Săndoi, convins că nu este pe lista Craiovei, după ce formația din Bănie a renunțat la Corneliu Papură. „Nu o să mă sune Mihai Rotaru” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă