Emil Săndoi, avertisment cu privire la Rapid: „Va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat”. Ce spune despre derby-ul cu FCSB și despre Mihai Iosif: „Nu ar fi o surpriză!” | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 39

Emil Săndoi, antrenorul echipei Chindia Târgoviște, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre prestația Rapidului în acest debut de campionat, meciul giuleștenilor cu FCSB, dar și despre Mihai Iosif.

Meciul dintre Rapid București și FCSB se va disputa duminică, 15 august, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în cadrul etapei a cincea din Liga 1.

Chindia lui Emil Săndoi a întâlnit-o deja pe Rapid și a pierdut la limită, scor 0-1, în prima etapă a Ligii 1.

Emil Săndoi, despre Rapid și meciul cu FCSB

Emil Săndoi este de părere că nu ar fi o surpriză ca Rapid să o învingă pe FCSB și consideră că giuleștenii vor avea un cuvânt greu de spus în acest sezon al Ligii 1.

„Va fi un meci de urmărit, dar, vă spun, să nu credeți că este dinainte câștigat de vreuna dintre echipe. Nu. Și eu sunt curios să văd această încleștare. Sunt convins că va fi un stadion cum poate de mult nu a mai fost în România. Cred că și asta are o importanță deosebită, faptul că publicul vine la stadion. Noi am simțit-o pe pielea noastră. Dacă am juca la Târgoviște, probabil că și noi am juca cu stadionul plin. Este o presiune care apasă pe umerii jucătorilor. Deci, din punctul ăsta de vedere, sunt convins că și în tribune va fi o atmosferă deosebită și mi-aș dori să fie pașnică și civilizată. Și sunt convins că și în teren lucrurile pot să se schimbe. Lucrurile nu sunt clare. Vă întreb eu pe dumneavoastră, considerați că ar fi o surpriză dacă ar câștiga Rapidul? Eu nu consider că ar fi o surpriză așa de mare.

Nici nu mai putem să spunem că e nou promovată. Nou promovată cu cine? Cu Grigore și Săpunaru, jucători de echipă națională? Cu Belu, cu Crepulja, cu Junior Morais care a câștigat campionate și a jucat prin străinătate? Deci, Rapidul nu este o nou promovată! Rapidul este o echipă care va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat, să știți!”, a spus Emil Săndoi, la ProSport Live.

Emil Săndoi, despre Mihai Iosif

Emil Săndoi are cuvinte de laudă și la adresa antrenorului Mihai Iosif, despre care spune că loialitatea față de Rapid i-a fost răsplătită prin promovarea în Liga 1 și startul bun de sezon.

„Are spiritul Rapidului. Mie îmi place, eu îl apreciez! Eu nu pot să am decât cuvinte de laudă la adresa antrenorilor și nu voi critica vreodată pe cineva, pentru că nu îmi permit să fac așa ceva. Are șarmul lui, are meritul că a luat echipa într-o situație delicată, a reușit să promoveze. Cred că a creat o atmosferă cât se poate de bună în vestiar și acum în jurul jucătorilor cu experiență. Cred că se pliază pe spiritul Rapidului. De fapt, el e un rapidist convins până la urmă. E rapidist de când s-a născut și lucrul ăsta se vede. Și să știți că poate îl ajută și cineva de Sus. Atunci când omul a fost alături de clubul respectiv o viață întreagă, poate și șansa îți mai surâde câteodată, îți dă Dumnezeu”, a mai spus Emil Săndoi.

The post Emil Săndoi, avertisment cu privire la Rapid: „Va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat”. Ce spune despre derby-ul cu FCSB și despre Mihai Iosif: „Nu ar fi o surpriză!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă