Emil Săndoi a rezumat perfect meciul Chindia – Gaz Metan 0-1: „Nici adversarul nu și-a creat cine știe ce ocazii de gol, dar nici noi”. Ce l-a nemulțumit pe antrenor

3 săptămâni in urmă 22

Emil Săndoi a fost nevoit să accepte înfrângerea suferită de Chindia în prelungiri în fața lui Gaz Metan, 0-1, și recunoaște că s-ar fi mulțumit cu un rezultat de egalitate, chiar dacă echipa lui a jucat cu un om în plus.

Antrenorul formației din Târgoviște este conștient că echipele nu au oferit un spectacol fotbalistic la Ploiești, dar este de părere că jucătorii lui ar fi putut obține ceva din această întâlnire. Emil Săndoi s-a declarat supărat pe greșelile recurente ale echipei sale, care au și dus la primirea golului din prelungiri.

Cu toate că a avut superioritate numerică din minutul 64, Chindia Târgoviște s-a văzut răpusă în minutele suplimentare de golul lui Matricardi.

Ce le-a reproșat Emil Săndoi jucătorilor

Antrenorul Emil Săndoi le-a transmis fotbaliștilor lui că trebuie să corecteze greșelile pe care le fac în mod repetat. Tehnicianul Chindiei spune că s-a demonstrat din nou ce se întâmplă atunci când nu tratezi cu maximă atenție o fază fixă a adversarilor.

„Nu am făcut o partidă bună. Am început temători, am făcut și foarte multe greșeli. Nici adversarul nu și-a creat cine știe ce ocazii de gol, dar nici noi.

Nu am fost inspirați nici la finalizare, nici la construcție. Ce mă îngrijorează e că facem greșeli care se repetă pe faza defensivă. O fază fixă pe care nu o tratezi atent face diferența. Asta mă deranjează, că se repetă unele greșeli pe care încercăm să le corectăm”, a declarat Emil Săndoi la finalul întâlnirii.

Tehnicianul s-a declarat nemulțumit și de prestația fotbaliștilor pe care i-a introdus pe teren pe parcursul meciului de la Ploiești. „Așa cum s-a desfășurat jocul de astăzi, eram mulțumit cu un punct pentru că am simțit că nu e ziua noastră. Speram să nu facem greșeli din faze fixe. Schimbările nu au venit cu plusuri deosebite”, a mai spus Emil Săndoi.

The post Emil Săndoi a rezumat perfect meciul Chindia – Gaz Metan 0-1: „Nici adversarul nu și-a creat cine știe ce ocazii de gol, dar nici noi”. Ce l-a nemulțumit pe antrenor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă