Emil Grădinescu continuă „războiul” cu CSA Steaua: „Cine a plătit transportul, cazarea și masa? Ce părere au organele de control ale statului?”

1 lună in urmă 30

Emil Grădinescu continuă „războiul” cu CSA Steaua. Celebrul comentator sportiv a readus în discuție modul în care oficialii clubului din Ghencea au reușit să „scoată de pe traseu” pe FCSB, în tentativa acesteia de a juca pe noua arenă „Steaua”.

Reamintim că echipa de rugby CSA Steaua București ar fi trebuit să evolueze în deplasare, pe terenul celor de la Universitatea Cluj, însă aceștia au cerut ca meciul să se dispute la București. Surprinzător, clujenii au acceptat fără prea multe discuții. Echipa de fotbal CSA Steaua a jucat în deplasare, în această săptămână, la Brașov.

Mutarea pare fi una menită pentru a nu le permite celor de la FCSB de a juca pe stadionul „Steaua”. Un stadion care a fost construit prin Compania Națională de Investiții, adică din banii românilor din taxe și impozite. Practic, oricine dispune poate închiria arena, atâta timp cât nu se suprapune cu alte evenimente, sportive sau nu.

Emil Grădinescu „pune armele” pe CSA Steaua București

Între comentatorul de la Telekom Sport și Look Sport, Emil Grădinescu, și oficialii celor de la CSA Steaua București este un conflict mai vechi. Comentatorul mai spune uneori, voluntar sau involuntar, în loc de FCSB – Steaua. Acesta a recunoscut că, pentru el, FCSB este continuatoarea echipei istorice. Există, de asemenea, o sesizare la CNA pe numele lui Emil Grădinescu, tot din partea oficialilor de la CSA, în care se cere sancționarea acestuia.

Emil Grădinescu lasă de înțeles că, întreaga mutare a partidei Steaua – U Cluj, a fost pusă la punct de echipa armatei. De asemenea, aceștia ar fi plătit și tot deranjul pentru acest meci. Comentatorul sportiv este de părere că organele statului ar trebui să efectueze o anchetă pentru a afla adevărul.

„FCBS – Clinceni, un meci care în mod normal trebuia să se joace pe stadionul Steaua. FCSB a făcut cerere oficială. Pe 25 septembrie nu era niciun meci pe stadionul Steaua, dar conducătorii CSA au găsit soluția să blocheze stadionul cu un meci de rugby, inițial programat la Cluj. cu Universitatea. CSA le-a cerut clujenilor să joace la București, pe Steaua, iar șeful secției de rugby CSA Steaua e și vicepreședintele Federației Române de Rugby, așa că U Cluj nu avea cum să refuze.

CSA pierde o încasare de peste 10.000 de euro, necesari la întreținerea arenei. E încă neclar cine a plătit transportul, cine a plătit cazarea și masa clujenilor. Ar fi interesant de aflat ce părere au organele de control ale statului, aici fiind vorba de bani de la buget, din impozitele pe care le plătește omul de rând. E vorba de modul în care este administrat un bun al statului”

The post Emil Grădinescu continuă „războiul” cu CSA Steaua: „Cine a plătit transportul, cazarea și masa? Ce părere au organele de control ale statului?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă