Emi și Cuza, puși în dificultate la „Te cunosc de undeva!”: „Ne e groază doar când ne gândim”

1 săptămână in urmă 34


Băieţii din trupa „Noaptea Târziu” au avut parte de o provocare de zile mari în cea de-a doua gală „Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.


După ce în primul sezon au făcut senzaţie cu o piesă în chineză, ruleta a decis ca de această dată să le testeze cunoştinţele la limba arabă lui Emi şi Cuza, oferindu-le personajul Hussain Al Jassmi şi o piesă care a cucerit topurile din întreaga lume - Boshret Kheir.


„Mi se rupe limba numai ca să pronunţ numele!”, a declarat amuzat Pepe atunci când a trebui să îi prezinte pe cei doi pe scena transforming show-ului de la Antena 1, iar la antrenamente, Emi şi Cuza au completat: „Proşti noi, că am arătat că ştim chineză.


Am arătat că putem, că nimic nu ne opreşte şi… uite ghinion! Chineza a fost uşor de învăţat, a fost lux pe lângă asta! Patru pagini de versuri diferite, în arabă! Ne e groază doar când ne gândim!”.Şi profesoara de canto, Crina Mardare, s-a arătat de-a dreptul impresionată de „norocul” de la ruletă al băieţilor: „M-a apucat râdul când am văzut ce au primit! Cum au ei şansa să primească asemenea piese…”. Următoarea gală „Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă