Emeric Ienei, dezamăgit de evoluțiile lui CSA Steaua: „Nu joacă ce ar trebui să joace!” + Ce spune despre echipa națională

1 lună in urmă 1

Emeric Ienei, fostul mare antrenor al Stelei, s-a declarat dezamăgit de prestațiile pe care le are CSA Steaua în Liga 3, asta deși formația roș-albastră se află pe primul loc.

Emeric Ienei, cel care luni a împlinit 84 de ani, a cucerit Cupa Campionilor Europeni, în 1986, alături de Steaua.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Emeric Ienei, dezamăgit de evoluțiile lui CSA Steaua

Fostul tehnician din Ghencea susține că nu este mulțumit de evoluțiile echipelor din Liga 3 și îi îndeamnă pe antrenori să-și schimbe modul de a lucra.

În plus, Emeric Ienei și-a exprimat dorința de a asista la inaugurarea noului stadion „Steaua”.

„Sper să vin la inaugurarea stadionului (n.r. stadionul „Steaua”), să văd care e atmosfera în jurul echipei. Toți jucătorii aceia, care au fost niște fotbaliști de valoare, sunt și oameni de valoare.

Am văzut ceva din meciul FCSB 2 – Steaua. Mi se pare că echipele astea mai mici, din Liga 3, nu joacă ce ar trebui să joace. Nu vreau să critic, dar cred că antrenorii trebuie să lucreze altfel decât cum lucrează. Mă refer și la Steaua”, a declarat Emeric Ienei, la Digi Sport.

Emric Ieniei, despre echipa națională

Înaintea debutului naționalei României în preliminariile CM 2022, Emeric Ienei le transmite „tricolorilor” să fie încrezători și să-și atace adversarii, chiar dacă vor întâlni echipe valoroase, cum ar fi reprezentativa Germaniei.

„Nemții sunt puternici, iar celelalte două echipe sunt în devenire… Eu aș vrea să spun o părere: are ce căuta acolo Mirel Rădoi! În momentul în care a ajuns acolo, el trebuie să se lupte să câștige.

Eu spun că trebuie psihic să aibă o încercare de a face ca echipa să aibă curajul de a se lupta cu alte echipe. Trebuie să joace, să încerce să joace în terenul advers. Asta nu înseamnă, dacă Germania are echipă bună, că nu putem să jucăm cu ei”, a mai spus Emeric Ienei.

The post Emeric Ienei, dezamăgit de evoluțiile lui CSA Steaua: „Nu joacă ce ar trebui să joace!” + Ce spune despre echipa națională appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă