Elwira și Mihai Petre, apariție spectaculoasă la concertul de Crăciun, al lui Ștefan Banică! Ce au spus despre sărbători!

3 săptămâni in urmă 26

Elwira și Mihai Petre, apariție spectaculoasă la concertului de Crăciun, a lui Ștefan Banică! Artistul a reușit să susțină concertul anual de Crăciun, realizat pentru televiziune, iar alături de el au fost dansatorii Elwira și Mihai Petre. Ștefan Bănică a mărturisit că atunci când se gândește la dans, automat în minte îi apare imaginea cupului Petre.

Elwira și Mihai Petre, apariție spectaculoasă la concertul de Crăciun, al lui Ștefan Banică! Ce au spus despre sărbători!

Elwira și Mihai Petre au intrat pe scenă și au dansat în sincron cu Ștefan Bănică, apoi cântărețul i-a lăsat pe dansatori să-și prezinte momentul. Elwira și-a dat jos haina albă de blană și a dansat într-p rochie scurtă, strălucitoare, cu spatele gol, alături de soțul ei, care a îmbrăcat un sacou negru cu sclipici.

Simona Gherghe a întrebat-o pe Elwira Petre care este diferența între Crăciunul petrecut în Polonia, țara ei natală și cel în România.

Citește și: Concurenții Asia Express 2021, uimiți de viața în Kibbutz. Comunitatea unde un director de companie are același salariu ca al unui măturător! Secretele unei vieți fericite!
„În primul rând diferă ce e pus pe masă. Avem obiceiuri diferite. Cu 2 nopți înainte să vină Crăciunul noi mergem la pescari și luăm 12 feluri de pește. E o atmosferă absolut superbă pentur că suntem toți împreună, cu sora mea, cu fratele meu cu bunicii. Când eram mică așteptam să apară prima stea pe cer și abia atunci ne așezam la masă și mereu aveam o farfurie preătită pentur cineva care ar pute să vină”, a spus Elwira Petre.

„Voi aveți două fete și doresc să mă egalți pentru că scorul e 3 la 2. Ăsta e primul Crăciun al celui mic al meu în care realizează”, le-a spus Ștefan Bănică celor doi.

Citește și: Elwira Petre şi fiica cea mare, împreună la tv după câştigarea Asia Express. Catinca a mărturisit când i-a fost cel mai greu să stea departe de părinţi

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă