Elvir Koljic, înapoi pe gazon, după aproape 4 luni! Anunțul Universității Craiova

1 lună in urmă 15

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

Bosniacul a revenit pe gazon, după o pauză de aproape patru luni, efectuând câteva exerciții fizice, dar și cu mingea, a anunțat clubul din Bănie.

Accidentat de Ovidiu Mihalache în meciul cu Poli Iași, din 2 octombrie, atacantul Universității a suferit o fractură de peroneu. Medicii au decis să-l opereze imediat, iar perioada de recuperare se întindea inițial pe o perioadă de minimum șase luni, însă oltenii sunt încrezători că atacantul care a marcat 6 goluri în cele 6 meciuri de Liga 1 disputate în acest sezon va reveni mai rapid.

La începutul acestei luni, după reunirea lotului, antrenorul Corneliu Papură spunea că speră să îl aibă la dispoziție pe Elvir Koljic încă din luna februarie.

Atacanți precum Andrei Ivan, Reagy Ofosu sau Ivan Mamut nu au reușit să suplinească absența bosniacului. Fără Koljic, oltenii au dezamăgit în ofensivă, marcând doar două goluri în ultimele cinci meciuri din Liga 1.

6 goluri în 6 partide a reușit Elvir Koljic în acest sezon din Liga 12 milioane de euro este cota de piață a lui Koljic, potrivit Transfermarkt4 selecții a adunat bosniacul la naționala țării sale Etichete: liga 1 , universitatea craiova , elvir koljic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă