Elvir Koljic a fost marcat de ultima accidentare gravă: „Cel mai greu moment din carieră”. Bosniacul şi-a ales cel mai frumos gol şi cel mai dificil adversar direct

2 săptămâni in urmă 13

Cel mai ghinionist jucător din Liga I, cu trei accidentări grave suferite în ultimii ani, este atacantul bosniac al Universităţii Craiova, Elvir Koljic.

Vârful de 26 de ani recunoaşte că nici la momentul actual nu şi-a recăpătat forma ideală, după ultima accidentare serioasă, survenită în noiembrie 2020, în urma unei intrări dure din partea ieşeanului Ovidiu Mihalache.

„Cel mai greu moment din cariera mea a fost ultima accidentare pe care am suferit-o, a fost dificil să-mi revin şi să-mi recapăt forma” spune Koljic, care a revenit pe teren în acest sezon, dar eficacitatea sa a scăzut dramatic. Astfel, în 23 de partide jucate în toate competiţiile în actuala stagiune, „Dragonul” are numai 4 goluri, două dintre ele în Cupa României, contra unor adversari din Liga a III-a. În stagiul din Antalya, Koljic a deschis scorul în meciul amical câştigat cu 5-2 de Universitatea Craiova contra ungurilor de la Paksi.

Totuşi, acest campionat a adus şi golul cel mai frumos din cariera sa, cel marcat în tur, contra Rapidului (2-1 pentru olteni, pe Arena Naţională) chiar următoarea adversară a Craiovei din Liga I. „Golul preferat a fost golul cu Rapid din vara trecută, un gol frumos, un gol marcat pe final de meci, un gol care ne-a adus 3 puncte” spune Koljic.

Marius Constantin, cel mai dificil adversar direct pentru Koljic

Răspunzând întrebărilor primite din partea fanilor, pe site-ul oficial al Universităţii Craiova, atacantul bosniac şi-a ales şi cel mai dificil adversar direct pe care l-a avut în anii petrecuţi în România, acesta fiind Marius Constantin, actualul său coechipier: „Marius Constantin a fost cel mai dificil adversar al meu din Liga I, un jucător bun, un fotbalist puternic şi mă bucur că a venit la Craiova”.

Aflat de trei ani şi jumătate în Bănie, Elvir Koljic se simte foarte bine la Universitatea, cu care are contract până în 2025, cei mai apropiaţi dintre colegi fiind Baiaram şi Roguljic. „La Craiova suntem cu toţii o mare familie, dar dacă este să aleg cei mai buni prieteni dintre coechipieri, ar fi Ştefan Baiaram şi Ante Roguljic” dezvăluie Koljic.

„Dragonul” Universităţii spune că idolul său este starul lui Inter Milano şi jucătorul alături de care a evoluat în naţionala Bosniei, Edin Dzeko: „Idolul meu este Edin Dzeko, este un jucător mare şi un om foarte bun”.

Cotat acum la 1,6 milioane de euro, Elvir Koljic a jucat 72 de meciuri pentru Universitatea Craiova, în care a marcat 30 de goluri şi a oferit 8 assist-uri. Atacantul are şi 4 selecţii în naţionala Bosniei, viitoarea adversară a României în Liga Naţiunilor.

The post Elvir Koljic a fost marcat de ultima accidentare gravă: „Cel mai greu moment din carieră”. Bosniacul şi-a ales cel mai frumos gol şi cel mai dificil adversar direct appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă