Elon Musk e singur. Miliardarul s-a despărțit de cântăreața și topmodelul Grimes, după trei ani de căsnicie

4 săptămâni in urmă 26

Sambata, 25 Septembrie 2021, ora 09:14

261 citiri

Elon Musk e singur. Miliardarul s-a despărțit de cântăreața și topmodelul Grimes, după trei ani de căsnicie

Elon Musk, miliardarul din spatele Tesla și SpaceX, și iubita sa, cântăreața și topmodelul Grimes, au rupt relația, după trei ani de căsnicie, anunță Business Insider.

Fondatorul SpaceX a confirmat că el și cântăreața canadiană sunt "semi-separați", dar sunt în continuare în relații bune.

„Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent și suntem în relații foarte bune”, a declarat Musk pentru PageSix, scrie Mediafax.

„Este vorba mai ales de faptul că munca mea la SpaceX și Tesla mă obligă să fiu în principal în Texas sau să călătoresc peste hotare, iar munca ei este în principal în Los Angeles” a mai spus Elon Musk. „Ea stă cu mine acum, iar Baby X se află în camera alăturată”.

Cuplul a început să se întâlnească în 2018 și fiul lor, X Æ A-Xii, a venit pe lume anul următor. Cel mai recent au fost văzuți împreună la Met Gala, la începutul acestei luni.

Citeste si:

Starlink, sistemul de internet prin satelit al SpaceX, va putea fi considerat un produs final începând cu luna octombrie

Sistemul de internet prin satelit al SpaceX, Starlink, va ieşi în luna octombrie din faza beta şi va putea fi considerat un produs final. După peste 1.700 de sateliţi lansaţi (din cei...

Cum se va desfășura congresul PNL, unde sunt așteptați 5.000 de delegați

Liberalii îşi aleg noul preşedinte pentru următorii patru ani, într-un congres care reuneşte 5.000 de delegaţi. Evenimentul are loc sâmbătă, 25 septembrie, la Romexpo. Au intrat în...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

a1.ro

Eva.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă