Elohim Prandi, înjunghiat în noaptea de Revelion! Panică la PSG, echipa de handbal

3 săptămâni in urmă 19

  • La Liga: Getafe - Real Madrid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Atletico Madrid - Rayo Vallecano, duminică, 17:15, Digi Sport 1

Prandi, care a ratat astfel prezența la Europeanul din această lună, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, a avut șansă datorită constituției sale impunătoare: 1,93 metri și 101 kilograme.

”Noaptea trecută (n.r. - de Revelion) Elohim Prandi a fost victima unei agresiuni violente la Paris și a suferit mai multe răni în urma loviturilor de cuțit.

Jucătorul se află acum în spital și starea sa nu ne dă motive de îngrijorare”, se arată într-un comunicat remis de către PSG Handball.

Înjunghiat în apropierea plămânilor și a splinei, Prandi este acum în afara oricărui pericol. Incidentul a avut loc pe o stradă din arondismentul 8 din Paris, poliția demarând deja ancheta pentru tentativă de omor, susține L’Equipe.

Prandi a fost convocat pentru Campionatul European de Handbal, care va avea loc în Ungaria și Slovacia, între 13 și 30 ianuarie 2021, dar a fost retras din competiție, după acest grav incident.

Federația Franceză și antrenorul Guillaume Gille, vor anunța în această duminică identitatea înlocuitorului său. De altfel, Prandi era indisponibil o perioadă din cauza faptului că la final de decembrie a ieșit positiv la testul de COVID.

Etichete: psg handball , psh , elohim prandi , elohim prandi handbal

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă