Eliza și Cosmin Natanticu, ceartă de proporții la „Asia Express”. Au țipat unul la celălalt: „Nu mai pot cu tine”

1 lună in urmă 28

Eliza și Cosmin Natanticu s-au certat la „Asia Express”. Cei doi au cedat presiunii probei și au început să țipe unul la celălalt. Nervii lor au fost întinși la maximum și au răbufnit.

Tensiunea, stresul și agitația își spun cuvântul în emisiunea de la Antena 1. Eliza și Cosmin Natanticu și-au aruncat cuvinte grele și s-au certat de față cu toată lumea. Aceștia au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de Emi și Cuza, dar și de Mihai Petre și Elwira.

Soții Natanticu și-au dorit să nu ajungă ultimii la Irina Fodor, pentru că ar fi fost în pericol de eliminare, astfel că o discuție aprinsă a început între ei. Aceștia au pierdut mult timp la autostop, iar nervii lor au fost întinși la maximum. Concurentul a fost deranjat de soția sa și i-a reproșat acesteia că este prea cicălitoare.

echipa-natanticuIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Nu am mai putut să mă controlez. Eu îți fac în ciudă ție? Îți fac în ciudă? M-au luat spumele mării, pe toate le știi tu, numai de comentezi, abține-te și mi le spui pe toate la final”, a spus Cosmin Natanticu la „Asia Express”.

Eliza i-a răspuns imediat soțului ei și i-a mărturisit că nu se simte bine, însă își dorește să ajungă la timp la Irina Fodor, pentru a nu pierde proba. Soția lui Cosmin Natanticu își dorește să câștige „Asia Express”.

„Nu le mai lua personal! Nu te mai certa cu mine, că nu cu mine trebuie să te cerți. Nu mai pot cu tine. Noi suntem în misiune. Nu mai pot! Ajungem ultimii proști. Hai să ne gândim cum ieșim din situația asta, nu să ne certăm ca proștii de o oră. Mie mi-e foarte rău, mă doare capul, dar nu vreau să mă opresc, vreau să câștig, nu vreau să ies pe ultimul loc”, a fost și replica venită de la Eliza.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă