Eliminat după două cartonașe galbene în 20 de secunde în Serie A. "Nu cred că am mai văzut așa ceva"

2 săptămâni in urmă 11

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

"Performanță" de uitat în Serie A! Două galbene în 20 de secunde

Serie A este considerată de mulți ca fiind cel mai spectaculos campionat al lumii, nu doar datorită mediei de goluri ridicate, ci și pentru momentele neprevăzute pe care le oferă pe teren.

Meciul dintre Empoli și Sassuolo a fost o bună pledoarie pentru un fotbal plăcut ochiului, însă fundașul dreapta italian, Mattia Vitti, a fost protagonistul unui eveniment pe care ar vrea să-l uite cât mai repede.

Fundașul stângă care a fost introdus de antrenorul gazdelor în partea secundă a reușit să încaseze două cartonașe galbene în 20 de secunde, la faze consecutive.

Un asemenea moment se vede extrem de rar pe terenul de fotbal, iar probabil tânărul de doar 19 ani, Vitti, o să fie certat serios de oamenii din staff-ul lui Empoli pentru prostia făcută.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Chiar și comentatorii Digi Sport au rămas surprinși de fază, adaugând că "nu cred că am mai văzut așa ceva" când au vizionat reluările.

Sassuolo, victorie clară pe terenul lui Empoli

Meciul a fost unul dominat de oaspeți din start și până în final. Berardi a deschis balul în minutul 13, din penalty, iar Henderson, omul vinovat pentru lovitura de pedeapsă, a egalat 3 minute mai târziu.

Sassuolo a mai lovit o dată înainte de pauză, de data aceasta prin puștiul crescut în propria curte, Raspadori.

Partea a doua a adus alte 3 goluri, două marcate de Scamacca, și încă unul de Raspadori, iar Sassuolo s-a impus pe terenul lui Empoli, 5-1.

VIDEO cu momentul în care Mattia Vitti vede cele două cartonașe galbene

Etichete: serie a , sassuolo , cartonas rosu , empoli , mattia vitti

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă