Elevii NU vor mai fi testați la școală - Achiziția de teste a fost BLOCATĂ! Explicațiile lui Raed Arafat

2 săptămâni in urmă 10

Elevii nu vor mai primi teste la școală Elevii nu vor mai primi teste la școală

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă - Raed Arafat a anunţat că achiziţia privind testele COVID din salivă pentru şcoli a fost contestată la CNSC de către una din firmele participante, iar din acest motiv nu va fi semnat niciun contract până nu iese decizia primei instanţe.

MIERCURI, 05 IANUARIE 2022, 15:30

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

„Din păcate, am fost anunţaţi de către ONAC că achiziţia privind testele COVID din salivă pentru şcoli a fost contestată la CNSC de către una din firmele participante. Asta ne obligă să nu mai semnăm niciun contract până iese prima decizie a primei instanţei. Nu vom aştepta o a doua instanţă, legea ne permite să semnăm după decizia primei instanţei.

Dar IGSU, care semnează aceste contracte subsecvente pe baza licitaţiei făcută de ONAC, nu va putea semna din păcate săptămâna asta contractele subsecvente (...) şi sperăm să avem pronunţarea cu celeritate în acest sens. Sunt oferte, sunt companii care au promis că vor aduce, dar cu contestaţia sunt nişte reguli pe care nu avem cum să le încălcăm”, a declarat Arafat, miercuri, la finalul şedinţei de Guvern. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă