Eleva de clasa a VII-a batuta de un coleg spre amuzamentul colegilor. Restul copiilor privesc si aplauda

2 luni in urmă 3

Politia a anuntat ca a demarat o ancheta la o scoala din localitatea argeseana Dobresti dupa ce in spatiul public au fost publicate imagini cu o eleva care este batuta de un coleg. In tot acest timp, nimeni nu intervine, iar restul copiilor aplauda.

"Politistii argeseni desfasoara verificari cu privire la o stare conflictuala petrecuta la o unitate de invatamant de pe raza localitatii Dobresti. Din verificari s-a stabilit ca starea conflictuala s-ar fi petrecut in data de 4 martie a.c., in pauza, intre un baiat de clasa a VI-a si o fata din clasa a VII-a, elevi ai respectivei unitati de invatamant", a anuntat Politia Arges.

Politistii Sectiei de Politie Rurala Calinesti fac cercetari in cadrul unui dosar penal, intocmit pentru loviri sau alte violente.

Totodata, situatia este monitorizata de politistii din cadrul Biroului de Siguranta Scolara Arges, care au planificat desfasurarea de activitati preventive cu elevii unitatii scolare, in colaborare cu reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Arges.

Puteti urmari imaginile aici.

Citeste si:

VIDEO Doi tineri din Bucuresti, gasiti inghetati pe o banca de pe un bulevard: "Nu erau foarte coerenti"Marturia uneia dintre studentele exmatriculate de la Facultatea de Drept: "Am copiat ca masura de preventie, pentru a nu fi nedreptatita. Nu voiam sa ajung la taxa din cauza celor care copiau"Moartea violenta a unui cunoscut profesor din Iasi. La 45 de ani, a murit de COVID-19, desi nu avea alte boliVIDEO Rusia incearca sa recupereze terenul pierdut. Drona de atac Altius va incepe testarea armamentelor dirijateFOTO Mama Antoniei, frumusete ravasitoare la 53 de ani

Citeste mai multe despre elevi scoala bataie Arges

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă