Elev din Arad, scuipat și lovit într-un tramvai de un fals controlor de bilete. Agresorul a fost reținut

1 lună in urmă 1

Un elev de 17 ani a fost agresat duminică, 28 februarie, în tramvai, în orașul Arad, de un bărbat care îi ceruse să îi verifice biletul de călătorie. Când tânărul i-a cerut să se legitimeze, suspectul l-a lovit cu pumnul şi l-a scuipat, după care a fugit. A fost prins la scurt timp de către jandarmi, informează Actualități Arad.

Tânărul a relatat că se afla în tramvai împreună cu sora sa, când un bărbat s-a apropiat şi i-a cerut biletul la control. Adolescentul a răspuns că are abonament de elev şi i-a cerut individului, care ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice, să se legitimeze. Cum tramvaiul ajunsese în stație, bărbatul l-a lovit pe elev, apoi a fugit.

Victima a sunat la 112, iar la fața locului a fost trimis un echipaj al Jandarmeriei.

„Bărbatul a devenit violent, l-a scuipat şi i-a aplicat o lovitură cu pumnul la nivelul feţei, după care a fugit într-o direcţie necunoscută. Jandarmii au plecat imediat în căutarea bărbatului agresiv şi l-au depistat pe o stradă din apropierea locului în care s-a petrecut evenimentul. La vederea forţelor de ordine, el a luat-o la fugă, ignorând somaţiile de oprire. A fost însă prins în scurt timp şi condus la sediul Poliţiei”, a informat Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.

Falsul controlor de bilete are 34 de ani şi este cercetat pentru „lovire sau alte violenţe”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă