Elena Zaharia a câștigat ”aurul” și s-a suit pe masa de joc. Imagini inedite de la Europenele U21 de tenis de masă

6 zile in urmă 20

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

Elena Zaharia a câștigat medalia de aur și s-a suit pe masa de joc. Imagini inedite

Galerie Foto

După ce sâmbătă tricolorii au cucerit aur și bronz la dublu mixt la Campionatele Europene U21 de la Cluj Napoca, duminică Elena Zaharia a adus cea mai strălucitoare medalie la simplu, iar România a terminat competiția pe primul loc în clasamentul pe medalii.

Elena s-a impus în finală, 4-3 în fața reprezentantei Germaniei, iar după ultimul punct a luat drapelul tricolor și s-a urcat pe masa de joc.

”Am avut în cap doar ’Pentru România!’. Nu am cuvinte să descriu ce simt, nu mai știu nimic din ce mi-a spus antrenorul meu în timpul jocului, știu doar cât de mult și-a dorit pentru mine titlul acesta și cât de mult am muncit împreună pentru medalia de aur.

Îmi doresc o petrecere pentru a mă descătușa de toată tensiunea din ultimul timp”, a spus Elena Zaharia, potrivit SportsNet.

Viorel Filimon, antrenorul Elenei, și-a stăpânit cu greu emoțiile.

”Am trecut de multe ori prin astfel de sentimente, doar că această finală a avut o încărcătură aparte. Lotul României este cu trei, patru chiar și cu cinci ani mai tânăr decât cel împotriva cărora am concurat”, a spus, vizibil emoționat, Filimon.

Romanescu: ”Meci de infarct, nu mi-e dat să mor acasă"

Cristi Romanescu, președintele Federației Române de Tenis de Masă, s-a declarat încântat de rezultatele tricolorilor, cu atât mai mult cu cât cele trei medalii (aur- simplu- Elena Zaharia, aur- dublu mixt – Mitrofan/Istrate, bronz - dublu mixt – Zaharia/ Movileanu) au propulsat România în vârful ierarhiei pe medalii.

”Avem o generație extraordinară, am lucrat bine în toți acești ani și JO din 2028 este obiectivul nostru cu acești tineri.

Finala Elenei nu a fost pentru cardiaci, mai ales că eu am o problemă cu inima, tot din cauza sportului ... i-am și zis antrenorului Viorel Filimon, probabil nu ne este dat să murim acasă”, a spus și Romanescu.

Etichete: tenis de masa , federatia romana de tenis de masa , elena zaharia , campionatele europene u21


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă