Elena Udrea rupe tăcerea după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu EXECUTARE: Toţi colaboratorii lui Băsescu sunt vizaţi, doar cei care au schimbat tabără scapă!

2 luni in urmă 2

„M-a surprins decizia. Acuzaţiile sunt la ceea ce aş fi făcut. Culmea este, eu care sunt descrisă de acest sistem pe care l-am devoalat ca marea coruptă a regimului băsescu pentru campanii electorale. Cinstit, dacă nu era Băsescu nu mai erau aceste condamnări. Doar Adrian Năstase a fost acuzat pentru bani în campanie. Nu un judecător trebuie să aprecieze dacă un referendum a ajutat sau nu un referendum. Dacă nu era scena din ultima dezbatere, unde Geoană a avut acea vizită, Băsescu pierdea alegerile.

Nu mă poţi condamna la 8 ani pentru că tu crezi că l-a ajutat pe Traian Băsescu. Nu vreau să amestecăm situaţia mea, eu vreau să mă judece magistraţii pentru ce am făcut eu, nu pentru regimul Băsewscu. Dacă vrea să judecăm politic, e altceva. În mod cert procurorii sunt ţintiţi spre oamenii din jurul lui Băsescu. E clar că atunci când o acuzi pe fiica preşedintelui, pe fiu, pe nepot, e clar că ţinta e Traian Băsescu. Dacă sunt lucruri de care ar putea fi acuzat, eu cred că era acuzat. E clar că nu e întâmplător. Toţi colaboratorii fostului preşedinte sunt vizaţi, dar doar cei care au rămas alături de Preşedinte, au mai fost colaboratori care au schimbat tabăra şi nu au păţit nimic.

Înţeleageam în 2014, 2015, dar noi suntem în 2021. Casa politică e alta. Eu am greşit că am făcut parte din acest regim. „, a spus Elena Udrea, la Antena 3.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă