Elena Udrea are coronavirus! Care este starea de sănătate a fostului ministru - Vineri e ziua sentinței pentru Elena Udrea și Ioana Băsescu

1 lună in urmă 69

Elena Udrea a fost confirmată cu noul coronavirus chiar în ziua în care urma să afle ce pedeapsă cer procurorii pentru ea și pentru Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte. Procesul finanțării campaniei din 2009, în care sunt judecate, a ajuns la final. În decembrie, când a fost audiată, fosta șefă de la Turism a spus că a venit cu bani de acasă pentru a susține candidatura lui Traian Băsescu și a negat acuzațiile potrivit cărora campania a fost finanțată ilegal.

Reamintim că în mai 2017, procurorii DNA i-au trimis în judecată la instanţa supremă pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea, sub acuzația de instigare la luare de mită şi spălare a banilor, pe fostul secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului Gheorghe Nastasia, pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea Victor Tarhon, pentru luare de mită, pe Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, pentru instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor şi pe Ioan Silviu Wagner, director general al unei societăţi comerciale cu capital majoritar de stat, pentru delapidare. De asemenea, DNA a dispus trimiterea în judecată a lui Dan Andronic pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă