Elena Udrea a cerut schimbarea judecătorului care decide controlul judiciar - Cererea este analizată de judecătoarea care a condamnat-o la 8 ani

1 lună in urmă 4

Elena Udrea / INQUAMElena Udrea / INQUAM

Fostul ministru Elena Udrea a cerut, prin intermediul avocatului său, schimbarea judecătorului care analizează cererea DNA de a o plasa sub control judiciar.

VINERI, 05 MARTIE 2021, 11:24

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

Cererea de schimbarea a judecătorului de caz a Elenei Udrea vine ca urmare a faptului că este acceeași judecătoare care a condamnat-o la 8 ani de închisoare cu executare în urmă cu două zile.

Avocatul Elenei Udrea a argumentat în sala de judecată faptul că magistratul nu va mai fi imparțial.

Și judecătoarea Claudia Jderu ar fi vrut să renunțe la acest caz. Ea a făcut o cerere de abținere, însă colegii de la Curtea de Apel nu au aprobat-o.

Instanța trebuie să stabilească acum dacă magistratul rămâne sau nu să judece cererea de control judiciar.

Elena Udrea a ajuns la Curtea de Apel: „Rămân în țară indiferent ceea ce se va decide” - Magistrații judecă cererea de control judiciar

DNA a solicitat Curții de Apel București ca Elena Udrea să fie plasată sub control judiciar, măsură ce implică și interdicția de părăsire a țării. Propunerea DNA vine la două zile după ce Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă