Elena Lasconi dă cărțile pe față: Nu ați batjocorit niciun primar cum ați făcut-o cu mine. La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute!

1 săptămână in urmă 11

Elena Lasconi dă cărțile pe față. Edilul a chemat Consiliu Local, duminică, de la ora 10.00, într-o ședință extraordinară. Urgența a fost pentru aprobarea unor documentații, aprobarea unor studii de fezabilitate, mai precis a unor acte pentru ca pe străzile Grigore Alexandrescu, Valea Bărbușii, Pârșenilor, Leiculești să fie introduse gaze, canalizare și să fie reabilitate apoi străzile.

Elena Lasconi dă cărțile pe față: Nu ați batjocorit niciun primar cum ați făcut-o cu mine. La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute!

După această ședință primarul Elena Lasconi a plecat aproape cu lacrimi în ochi. Consilierii locali nu au înțeles proiectele de pe ordinea de zi și au cerut multe argumente. Asta pentru că și primarul Elena Lasconi locuiește chiar pe una dintre străzile de mai sus, mai precis pe Valea Bărbușii.

„Înainte de a fi locuitor al acestui oraș, sunt primarul muncipiului Câmpulung. Trebuie să facem această documentație pentru că depindem de niște termene și condiții. În 32 de ani, de când România a cunoscut democrația nu ați batjocorit niciun primar cum ați făcut-o cu mine. Este un sabotaj. Eu îmi asum să pierdem acest proiect să îl pierdem dacă asta vreți cu orice preț. În viață trebuie să știi și să pierzi“, a declarat primarul Elena Lasconi, potrivit ZiaruldinMuscel.

Citește și: Guvernul Cîțu dă țeapă primarilor USR. Doar 5 localități din 41 conduse de liderii formațiunii primesc fonduri. „Clotilde Armand, zero Lei”
Elena Lasconi, despre salariul de primar: La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute! Și nu mă înjura nimeni

„Am 9000 de lei salariul de primăriță. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în Primărie și mă înjură toți.

Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la PRO TV? Când mă duceam să vorbesc la eveniment? În 40 de minute. Și nu mă înjura nimeni.

Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel! Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste!”, a dezvăluit Elena Lasconi, în emisiunea „La Măruță”.

Citește și: Elena Lasconi, primar în Câmpulung Muscel, se plânge de alocările lui Cîţu: „Aici toate străzile sunt praf. Iau în calcul să fac un credit”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă