Elena Gheorghe și Adela Popescu au dezvăluit secretele pe care le țineau ascunse de ani de zile

3 săptămâni in urmă 17

Elena Gheoghe și Adela Popescu sunt prietene din copilărie. Ce secrete au ascuns vedetele până acum? Fanii celor două au fost uimite de detaliile aflate recent de la ele. Chiar cântăreața a fost prima care început să se destăinuie.

Ce secrete au dezvăluit Elena Gheorghe și Adela Popescu?

Poate puțini știu, dar Elena Gheorghe și Adela Popescu au copilărit împreună. Conjunctura și dragostea pentru muzică le-au adus împreună, ulterior anii au trecut și ele au rămas tot prietene la cataramă. Prezentatoarea de la emisiunea ‘Vorbește Lumea’ a mai povestit despre faptul că era de multe ori prezentă în sânul familiei Elenei și că adora să facă diverse prostii alături de ceilalți doi frați ai cântăreței.

Cea din urmă și-a adus aminte că Adela nu a avut niciodată probleme în dragoste și că era mereu bine din punct de vedere amoros. Solista a subliniat că nu credea că o să o vadă îndrăgostită până peste cap pe draga ei prietenă, lucru care s-a întâmplat peste ani. Moderatoarea nu s-a lăsat mai prejos și a dat și ea din casă.

Cântăreața își pusese în adolescență un cercel în buric, detaliu de care părinții au aflat abia doi ani mai târziu de la eveniment. Blondina a povestit că Elena era îmbrăcată într-un fel în momentul în care ieșea din casă, ulterior se schimba și aducea câteva modificări imaginii sale.

Fanii nu se așteptau ca relația dintre cele două să fie una atât de apropiată și nici ca atât de multe amintiri să le unească pentru totdeauna. Ele fac parte din categoria vedetelor care au împărtășit clipe deosebite înainte de a atinge succesul. În aceeași postură sunt Dorian Popa și Alexandra Stan.

„Să spun şi eu ceva despre ea”

“Eu nu am crezut că o să o văd pe Adela Popescu îndrăgostită. Noi eram mereu îndrăgostite de un băiat, iubeam, aveam probleme existenţiale, ce facem, cum facem. Ea era mereu ok, niciodată nu avea astfel de probleme”, a dat-o de gol Elena Gheorghe pe Adela Popescu, la Vorbeşte Lumea.

“Prima oară când am luat un casting la un serial scria că trebuie să mă sărut şi m-am dus la fete să îmi explice cum se face. Habar nu aveam, nu mă sărutasem niciodată.  Să spun şi eu ceva despre ea. Elena a avut cercel în buric cu vreo doi ani înainte să afle părinţii ei. Se îmbraca frumos când pleca de acasă şi în tramvai îşi ridică tricoul. Era ceva…”, a povestit Adela.

The post Elena Gheorghe și Adela Popescu au dezvăluit secretele pe care le țineau ascunse de ani de zile appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă