Elena Gheorghe, mărturisiri sincere după 9 ani de căsnicie. Cum se înțelege cu soțul ei. „Desigur că avem și discuții în contradictoriu”

1 săptămână in urmă 1

Elena Gheorghe și Cornel formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. S-au căsătorit în urmă cu 9 ani și au împreună doi copii. Înrebată de fani care este secretul unei reuțite în relație, interpreta a recunoscut că nu este totul roz.

 „Relația nostră se bazează pe comunicare, înțelegere și respect. Încercăm să ne implicăm în mod egal în activitățile casei, în educația copiilor, în tot ceea ce facem. Deciziile le luăm împreună.

Elena Gheorghe, mărturisiri sincere după 9 ani de căsnicie. Cum se înțelege cu soțul ei. „Desigur că avem și discuții în contradictoriu”

Desigur că avem și discuții în contradictoriu”, a mărturisit Elena Gheorghe pe contul ei de Instagram.

Medicii nu îi dădeau șanse să devină mamă

În urarea scrisă de aceasta de ziua băiețelului, Elena Gheorghe a vorbit încă o dată despre minunea pe care a reprezentat-o venirea lui pe lume.

„La mulți ani, suflet blând și bun! Astăzi la ora aceasta veneai pe lume și ne-ai facut cei mai fericiți!

Ești minunea noastră! Medicii nu îmi dădeau șanse să devin mamă fără tratamente, însa tu ai fost trimis de Dumnezeu exact în momentul în care viața mea era în căutarea unui sens.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să iubesc, să îmi manifest afecțiunea maternă, să înteleg că minunile există indiferent de situație! Te iubesc, copilul meu bun!”, a scris recet artista pe Instagram.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă