Elena Gheorghe face praf supermaketurile din România: ‘Toate mizeriile’

1 săptămână in urmă 13

Elena Gheorghe și-a surprins fanii cu câteva mărturii incredibil de transparente despre supermarket-urile de la noi. Ce spune celebra cântăreață despre magazinele din România? Mulți dintre internauți au fost de acord cu solista.

Elena Gheorghe, revoltă pe internet: solista face praf supermarket-urile din România

Elena Gheorghe este una din vedetele extrem de liniștite de la noi. Aceasta nu este cunoscută ca fiind extrem de vocală și deseori le arată fanilor partea cea mai bună a lucrurilor, indiferent dacă este vorba despre viața sa personală sau profesională.

Ceva a supărat-o recent pe blondina care nu a mai putut să tacă. Solista a răbufnit pe rețelele de socializare, acolo unde a transmis o serie de mesaje acide la adresa supermarket-urilor de la noi din țară.

„Deci nu mai pot de nervi!”

Vedeta a fost transparentă pe rețelele de socialziare și a scos în prim-plan știrea care a șocat-o. Concret, este vorba despre retragerea a 12 tone de portocale din câteva supermarket-uri de la noi pe motivul unor reziduuri de pesticide peste limita admisă. Cea din urmă s-a gândit la faptul că încearcă să fie atentă la alimentația copiilor și le oferă des fructe, mai cu seamă portocalele care sunt acum de sezon.

“Deci nu mai pot de nervi! Importăm toate mizeriile! Le dăm copiilor noștri fructe, dar ce fructe? Otravă! Indiferent din ce țară erau până la urmă, ce căutau la noi? Nu puteau fi controlate înainte să fie vândute?”, a postat Elena Gheorghe pe contul ei de Instagram. “Nici nu s-au vândut portocale în această perioadă…Trist, foarte trist!”, a adăugat cântăreața.

„Incredibil! Doamne, păi ce să mai cumperi?”

Unul dintre fanii ei i-a mărturisit într-un mesaj privat că cei doi copii ai săi au consumat citricele, iar din această cauză micuții au avut probleme de sănătate. Elena Gheorghe s-a enervat cumplit cum a auzit acest lucru și a tras din nou un semnal de alarmă asupra produselor comercializate pe piața din România.

“Internaut: Noi din păcate am fost printre cei care au mâncat aceste portocale și ambii copii vomitat și s-au simțit foarte rău.” “Elena Gheorghe: Incredibil! Doamne, păi ce să mai cumperi? Dacă până și fructele de sezon sunt otravă…”, au fost mesajele postate de vedetă pe contul ei de Instagram.

Majoritatea internauților au fost de acord cu celebra solistă și au mărturisit că au fost șocați de cele auzite, astfel vor fi cu mult mai atenți la ceea ce consumă.

The post Elena Gheorghe face praf supermaketurile din România: ‘Toate mizeriile’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă