Elena Basescu îl ameninţă cu procesul pe Mihail Neamţu, care a criticat nepotismul din PMP: „Nuca de pe coliva de la căpătâiul partidului a fost candidatura Elenei Băsescu”

2 luni in urmă 1


Elena Basescu îl somează pe Mihail Neamţu să şteargă de pe contul de Facebook o postare în care politicianul indică nepotismul şi clientelismul printre deciziile care au dus PMP la rezultatul foarte slab al partidului în alegerile parlamentare.


Elena Băsescu, fost candidat PMP la Camera Deputaţilor, i-a cerut prin avocat lui Mihail Neamţu "eliminarea afirmatiilor din conținutul mesajului dumneavoastră privind persoana subsemnatei, precum și a tuturor comentariilor generate de afirmațiile dumneavoastră pe pagina proprie de Facebook care mă privesc".


Vă atrag atenția că susținerile dumneavoastră nu reprezintă decât simple afirmații ce nu au corespondent în realitate, fiind emise doar în scopul evident de a mă denigra și de a-mi încălca dreptul la onorare, la demnitate, reputație și imagine.

Elena Băsescu:

"Nutresc speranța că veți acorda atenția cuvenită prezentei Notificări astfel încât să evităm soluționarea de către instanța de judecată a acestui diferend, care ar presupune costuri importante (onorariu avocat, taxa judiciara de timbru, onorariu executor etc.) ce ar cădea, în final, în sarcina dumneavoastră", mai transmite Elena Băsescu.


"Nuca de pe coliva de la căpătâiul partidului a fost candidatura Elenei Băsescu"


Mihail Neamţu enumeră "șapte erori strategice (sau păcate capitale) care au scufundat șansele PMP la ultimele alegeri". Comentariul meu nu-i despre oameni, ci despre judecățile eronate care au îngropat partidul sub pragul electoral, a scris Mihail Neamţu pe Facebook.


Favoritism, nepotism și clientelism. Pe lângă o mână de candidați onorabili, cu scoruri foarte bune-n Republica Moldova, Maramureș, Bistrița sau Timiș, ne-am procopsit cu anonimi, nulități sau foști condamnați penal. Nuca de pe coliva de la căpătâiul partidului a fost candidatura unei doamne (și a unei mame) pe care o respect, dar care n-avea tracțiune electorală: Elena Băsescu. Oare le-am transmis alegătorilor un mesaj despre meritocrație? A fost gestul politic care a făcut diferența: la 6 decembrie, partidul a coborât sub pragul electoral. Iertați-mi tonul dur, dar am tăcut destul.

Mihail Neamţu:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă