Elena Băsescu e angajată în Parlamentul României. Ce salariu are fiica fostului preşedinte!

1 săptămână in urmă 1

Elena Băsescu e angajată în Parlamentul României. Fiica lui Traian Băsescu a putut să fie vaccinată la acest centru pentru că este angajată a legislativului, fiind în prezent consilieră la Comisia de Afaceri Europene.

Elena Băsescu a postat pe Facebook miercuri că s-a vaccinat împotriva Covid-19, la Parlamentul României – Camera Deputaţilor. Imediat, unii internauţi au atacat-o, acuzând-o că a sărit rândul la vaccinare. Prezenţa acesteia în Parlament e explicată prin faptul că este angajată a legislativului României.

Antena 3 spune că aceasta a fost apoi angajată pe perioadă nedeterminată, Elena Băsescu a ajuns să fie consilieră la Comisia de Afaceri Interne, din moment ce PMP nu a mai trecut pragul. Potrivit sursei citate, Elena Băsescu ar avea o leafă de aproape 6.000 de lei lunar.

Citeşte şi: Elena Udrea rupe tăcerea după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu EXECUTARE: Toţi colaboratorii lui Băsescu sunt vizaţi, doar cei care au schimbat tabără scapă!
Pe de altă parte, Fanatik.ro a punctat faptul că Elena Băsescu a dat concurs pentru funcţia din Parlament, acesta fiind organizat imediat după alegerile locale din toamna trecută. Sursa menţionată vorbeşte despre faptul că fostul europarlamentar ar ajunge să primească 11.000 de lei, însă e vorba de venitul brut. Elena Băsescu a candidat toamna trecută pe listele PMP pentru un loc de deputat în Constanţa, însă partidul său nu a trecut pragul electoral. Potrivit ultimei declaraţii de avere, Elena Băsescu a primit în 2019 doar indemnizaţie de creştere copil şi alocaţii, plus pensiile alimentare. Pensiile alimentare s-au ridicat la 60.000 de lei, în timp ce indemnizaţia la doar 38.000 de lei.

Elena Băsescu a candidat toamna trecută pe listele PMP pentru un loc de deputat în Constanţa, însă partidul său nu a trecut pragul electoral. Potrivit ultimei declaraţii de avere, Elena Băsescu a primit în 2019 doar indemnizaţie de creştere copil şi alocaţii, plus pensiile alimentare. Pensiile alimentare s-au ridicat la 60.000 de lei, în timp ce indemnizaţia la doar 38.000 de lei.

Citeste şi: Elena Băsescu a născut prematur. Anunţul făcut de fiica fostului preşedinte al României: „Sofia a venit cu câteva săptămâni înainte de termen”
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă