Elena Băsescu a dat lovitura în afaceri. Ce avere are acum mezina fostului preşedinte

1 lună in urmă 33

Fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu s-a apucat de modă după ce a eşuat în cariera politică. Pare însă că la business se pricepe mai bine decât la discursuri de politician.

Cel puţin aşa reiese din ultima ei declaraţie de avere. Eba a reusit să îşi cumpere un bolid de lux de zeci de mii de euro, singură-singurică. Şi a mai reuşit ceva, să strângă în conturi o sumă care ar face invidios pe oricine: 160.000 de euro.

Totodată, Elena Băsescu are şi bijuterii în valoare de 40.000 de euro. Cum a reuşit? Ei bine, afacerea ei cu haine de mamă şi copil pare sa prospere.

Desigur că şi faptul că stă în casa pe care tatăl său a dobândit-o într-o zonă foarte bună a Bucureştiului o ajută să pună deoparte orice venit. Casa este una luxoasă, care îi asigură ei şi celor cei trei copii tot confortul necesar unei dive.

Cat despre copii, acestia chiar daca sunt crescuti doar de mama, se afla pe maini sigure.

Iar despre intretinerea lor, Elena nu îşi face griji. Primeşte pensie alimentară de 60.000 de lei de la taţii copiiilor ei. Mamă a trei copii, Elena Băsescu se menţine într-o formă de invidiat tocmai datorită lor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă