El e fanul lui Real Madrid care regretă că Leo Messi a plecat de la Barcelona: „A fost un șoc! E cel mai bun din istorie!” | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 40

Leo Messi este istorie pentru Barcelona, iar argentinianul are fani chiar și pentru suporterii lui Real Madrid din România, așa cum e și Cristian Daminuță.

Invitat la ProSport Live, fostul jucător al lui Milan și Inter a fost șocat de despărțirea lui Messi de catalani.

Decizia de a se despărți de FC Barcelona vine la scurt timp după ce jucătorul câștigase primul trofeu major alături de naționala țării sale, Copa America 2021.

Cristian Daminuță este fan Real Madrid, dar recunoaște: „Messi, cel mai bun din istorie!”

Cristian Daminuță a subliniat la ProSport Live că este fanul celor de la Real Madrid, dar a recunoscut că Leo Messi este chiar și peste legendarii Pele și Maradona.

„Eu chiar dacă sunt cu Real Madrid și implicit îl preferam pe Cristiano Ronaldo, am primit această veste ca un șoc. Nu mă așteptam vreodată în viața asta ca Messi să părăsească Barcelona. Este cel mai bun jucător din istorie! Nu are termen de comparație, e peste oricare jucător din toate timpurile.

Nu mă așteptam să fie tratat într-o asemenea manieră. Omul a muncit, a făcut istorie. Luați-l pe Messi și vedeți dacă Barcelona mai avea măcar jumătate din rezultate. Din punctul meu de vedere, a fost un managament dezastruos, nu prea s-au ales cu nimic notabil”, a spus Cristian Daminuță, la ProSport Live.

Messi a decis să plece de la Barcelona, iar opțiunile lui Leo sunt clare în acest moment: Pep Guardiola îl așteaptă la Manchester City, însă marele rival al lui Cristiano Ronaldo poate să ajungă și la PSG, unde este chemat de brazilianul Neymar.

The post El e fanul lui Real Madrid care regretă că Leo Messi a plecat de la Barcelona: „A fost un șoc! E cel mai bun din istorie!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă