El e bărbatul în brațele căruia Anamaria Prodan și-a găsit liniștea: „Eram un vulcan care erupea din oră în oră”

1 lună in urmă 16

Anamaria Prodan, agentul care-i reprezintă pe mulți fotbaliști și antrenori din fotbalul românesc, a povestit ce înseamnă pentru ea Laurențiu Reghecampf.

Cei doi sunt căsătoriți din 2008, ceremonia având loc la Las Vegas. Acum, familia Prodan – Reghecampf e în vacanță în SUA, după o perioadă petrecută în Dubai și la Disneyland.

În cartea pe care Anamaria lansat-o recent, „Da, sunt cea mai bună!”, relatează:

„Eu am fost mereu acea Anamaria Prodan care a stat dreaptă în fața tuturor, am vorbit nestingherită și nu mi-a fost teamă de nimeni și de nimic. Era clar că și bărbatul meu trebuia să fie la fel ca mine și amândoi ne-am completat perfect unul pe celălalt. Eu, un vulcan care erupea din oră în oră, destul de periculos, pentru că niciodată nu știai până unde coboară lava și ce poate afecta în momentele acelea de vâltoare.

El, un tip de un bun-simț incredibil, care vorbea numai când trebuia, un neamț veritabil, conform rădăcinii numelui pe care îl poartă, de o tenacitate și de-o voință rare, care, atunci când își pune ceva în cap, trebuie să se întâmple”.

Ce spunea Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf în ProSport

„Singurul om căruia îi ascult sfaturile și pe care îl respect la nebunie și care într-adevăr mă așează cu picioarele pe pământ este soțul meu. La noi în casă nu există cântă găina sau cântă cocoșul. Cântăm noi și se aude glasul cocoșului. Și ne place foarte tare lucrul ăsta, că Reghecampf este omul care a condus familia asta spre succes, alături de mine, mână în mână, secundă de secundă de când ne cunoaștem. Și niciodată n-a fost Anamaria Prodan care a comentat sau i-a făcut, sau i-a dictat. Niciodată.

Oamenii probabil nu s-au uitat foarte atenți la Reghecampf. El dacă se uită cu ochii ăia albaștri atent și dacă îi face puțin așa mici, e jale pe vale. Deci nu s-a născut cineva să-i dicteze sau să-i facă discursurile sau viața lui Reghecampf. Faptul că amândoi am construit este că suntem suflete pereche. Și pentru că ne respectăm și ne iubim la nebunie.

(n.red.- Dar mai știi când a fost prima întâlnire?) Două au fost, în două perioade. Prima când ne-am cunoscut și a doua când ne-am regăsit. De asta îi spun eu «Soarele meu», au fost identice, necontrolate, negândite, nearanjate, au fost exact așa, el venind odată cu soarele. Știi când cineva merge cu soarele-n spate, îl vezi ca un soare. Iar el fiind un om atât de bun și atât de frumos și de blând, în momentul în care soarele venea odată cu el, el lumina tot ca un soare”, a declart Anamaria Prodan pentru Prosport.

The post El e bărbatul în brațele căruia Anamaria Prodan și-a găsit liniștea: „Eram un vulcan care erupea din oră în oră” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă