”El Dinamo” vrea în ”liga mare” și pregătește lovitura sezonului: un mijlocaș care tocmai s-a despărțit de Manchester City

2 months ago 6

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Dinamo vrea un jucător de 23 de ani, care tocmai s-a despărțit de Manchester City

Ultimul ajuns pe lista ”câinilor” este  Aleix Garcia (23 de ani), mijlocaș central care tocmai a devenit liber de contract după despărțirea de gigantul Manchester City.

Cotat la 3,2 milioane de euro, Aleix Garcia a fost achiziționat de City în 2015, de la Villarreal. Atunci, ”cetățenii” au plătit patru milioane de euro pentru el.

Potrivit Radio Dinamo 1948, ibericul a fost propus la Dinamo, însă cere și un salariu pe măsură.

Aleix Garcia se laudă cu selecții la toate naționalele de juniori ale Spaniei.

Cine este Aleix Garcia

Galerie Foto

Fără să se impună la Manchester City, într-o constelație de vedete, ibericul a strâns totuși nouă meciuri pentru trupa lui Guardiola, dintre care patru chiar în Premier League.

A marcat și un gol pentru ”cetățeni”, în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, 2-1.

Între 2017 și 2019, Garcia a fost împrumutat la Girona, în Catalonia. De altfel, mijlocașul este originar din zonă, fiind născut la Ulldecona, în sudul Cataloniei.

În ultimul sezon, Aleix a fost împrumutat la Mouscron, unde a jucat de 25 de ori. A marcat cinci goluri și a reușit trei assist-uri pentru clubul belgian.

Din 2005 (adică de la 8 ani) până în 2015 a jucat Aleix Garcia pentru Villarreal

Transferurile făcute de Dinamo, după venirea spaniolilor

Juan Camara (26 de ani, mijlocaș de bandă)Vlad Achim (31 de ani, mijlocaș central)Janusz Gol (34 de ani, mijlocaș central)Adam Nemec (35 de ani, atacant)Isma Lopez (30 de ani, fundaș stânga) Alexander Gonzalez (27 de ani, fundaș dreapta)Borja Valle Ballonga (28 de ani, mijlocaș de bandă)René Román Hinojo (36 de ani, portar)Tomás Mejías (31 de ani, portar) Etichete: dinamo , transfer dinamo , aleix garcia , spanioli dinamo
Read Entire Article
Powered By Seo Tools