Ekaterina Alexandrova, „coșmarul” Simonei Halep, s-a făcut de râs în meciul care a urmat la Melbourne! Surpriză neplăcută și pentru Naomi Osaka

2 luni in urmă 2

Ekaterina Alexandrova (Rusia, 33 WTA), jucătoarea care a eliminat-o fără drept de apel pe Simona Halep (2 WTA) în sferturi la Melbourne, a fost „distrusă” în următorul meci de ocupanta locului 94 mondial.

Încă o dată se confirmă regula nescrisă din tenis, potrivit căreia jucătoarele mai slab clasate nu confirmă după ce elimină o mare favorită! Ekaterina Alexandrova a fost învinsă în minimum de seturi de Kaia Kanepi (Estonia, 94 WTA, scor 6-3, 7-6(6) în semifinale Gippsland Trophy.

O altă mare surpriză a zilei de sâmbătă a fost reprezentată de retragerea niponei Naomi Osaka (3 WTA) înaintea semifinalei cu Elise Mertens (Belgia, 20 WTA)! Osaka este a treia jucătoare importantă care se confruntă cu probleme fizice înainte de Australian Open (8 – 21 februarie), după Simona Halep și Serena Williams.

Ekaterina Alexandrova, coșmarul” Simonei Halep din sferturi, a pierdut în fața numărului 94 WTA în semifinale

Dovada că Simona Halep ar fi câștigat meciul cu Ekaterina Alexandrova dacă s-ar fi aflat în deplinătatea forțelor fizice este reprezentată de prestația modestă a rusoaicei din meciul următor! Alexandrova a fost eliminată de Kanepi, o jucătoare ce nu se mai calificase într-o finală WTA din anul 2013! Estonianca este marea surpriză a turneului, învingând-o și pe Aryna Sabalenka pe traseu.

Cu o zi înainte, Alexandrova a dominat-o copios pe Halep, în condițiile în care constănțeanca a acuzat probleme fizice! Limbajul corpului Simonei nu a arătat deloc bine. Ekaterina, în vârstă de 26 de ani, a jucat un tenis foarte agresiv în fața Simonei, eliminând-o pe eleva lui Darren Cahill după numai o oră de joc! În semifinale însă, Alexandrova nu a mai arătat același joc consistent.

Naomi Osaka a acuzat și ea probleme fizice, la fel ca Simona Halep și Serena Williams

Finala de la Gippsland Trophy, turneu WTA dotat cu premii în valoare de 565.530 de dolari, este una neașteptată, între Kaia Kanepi și Elise Mertens! Japoneza Naomi Osaka nici măcar nu s-a mai prezentat la meciul din semifinale.

În același fel a procedat și Serena Williams, în cadrul celuilalt turneu de la Melbourne, Yarra Valley Classic! Serena a declarat forfait pentru semifinala cu Ashleigh Barty! Simona, Naomi și Serena nu au vrut să forțeze, având în vedere că luni începe Australian Open.

The post Ekaterina Alexandrova, „coșmarul” Simonei Halep, s-a făcut de râs în meciul care a urmat la Melbourne! Surpriză neplăcută și pentru Naomi Osaka appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă