Eibar se revoltă, după ce n-a primit un penalty cu Real Madrid: "Chiar și Ramos a recunoscut"

2 luni in urmă 42

Liga 1: UTA - Astra, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Sepsi, luni, ora 20:30, Digi Sport 1

În minutul 81, când Real conducea doar cu 2-1, japonezul Yosinori Muto a trimis o lovitură cu capul din interiorul careului, iar mingea l-a lovit în cot pe Sergio Ramos.

Eibar se revoltă, după ce n-a primit un penalty cu Real Madrid: "Chiar și Ramos a recunoscut"

Arbitrul Jose Luis Munuera Montero a consultat sistemul VAR, însă s-a a decis rapid că nu se pune problema unui penalty pentru Eibar.

"Mie mi s-a părut că a fost penalty. Chiar și Ramos a recunoscut că a fost penalty, a discutat cu câțiva dintre jucătorii noștri.

L-a lovit în mână. În alte rânduri, stau și urmăresc câte două sau trei minute, în slow motion și din mai multe unghiuri.

Acum, în 20 de secunde au luat decizia, au văzut foarte clar. Lucru ăsta mereu se va întâmpla cu hențul, pentru că nimeni nu poate explica clar când e penalty și când nu e, nici măcar arbitrii", a spus antrenorul gazdelor, Jose Mendilibar, potrivit Mundo Deportivo.

VIDEO Penalty-ul cerut de Eibar în meciul cu Real Madrid

Etichete: real madrid , la liga , sergio ramos , eibar , jose mendilibar
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă