Ei sunt bărbații de succes din România. Surpriza colosală de pe locul 2, l-a întrecut pe Ion Țiriac

2 săptămâni in urmă 22

România se mândrește cu figuri emblematice. Printre bărbații de succes din țara noastră se numără, așa cum era de așteptat, și Ion Țiriac.

Cine sunt bărbații de succes din România

Platforma bărbațidesucces a făcut topul celor mai de succes bărbați din România. Oamenii au avut șansă să voteze bărbații pe care îi consideră de succes.

Respondenții au făcut, astfel, topul celor mai de succes bărbați din România, iar pe primul loc de află Daniel Dines, un antreprenor român.

De altfel, el este cel mai bogat om din România. Este cofondator al companiei UIPath, care oferă servicii ce au la bază automatizarea proceselor și facilitează construirea, implementarea și gestionarea roboților software care imită acțiunile oamenilor care interacționează cu sistemele și software-ul digital.

Pe locul doi se află Gheorghe Hagi, supranumit regele. De altfel, fostul fotbalist rămâne un simbol al țării noastre și printre cei mai cunoscuți români din lume.

Pe locul trei se situează Ion Țiriac, fost jucător profesionist de tenis român, jucător de hochei pe gheață, și actualmente un influent om de afaceri în Germania și România.

Ștefan Bănică Junior și Smiley, prezenți în top

Pe locul patru se află Adrian și Dragoș Pavăl, sau Frații Dedeman, așa cum sunt ei cunoscuți în România.

Cei doi antreprenori au reușit să facă din Dedeman cea mai mare companie antreprenorială din țară, azi cu o cifră de afaceri de aproape 2  miliarde de euro pe an.

Cei doi sunt matematicieni și provin dintr-o familie modestă din Suceava.

Pe locul patru se situează Zoltan Teszari, un om de afaceri român de etnie maghiară, care controlează compania de comunicații RCS & RDS.

Pe locul cinci este Smiley, artistul al cărui melodii le știe orice român și care încântă cu vocea lui mii de oameni.

Smiley a muncit din greu pentru a avea propria casă de producție și acum scoate hit-uri pe bandă rulantă.

Următoarele locuri sunt ocupate de Tudor Chirilă, cel despre care se spune că este vocea străzii și a societății civile și Andi Moisescu, unul dintre cei mai vechi oameni de televiziune din România.

Urmează Ștefan Bănică Junior și Sebastian Stan.

The post Ei sunt bărbații de succes din România. Surpriza colosală de pe locul 2, l-a întrecut pe Ion Țiriac appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă