Efectul Lionel Messi! Imagini emoționante din Barcelona: Fanii s-au adunat la miezul nopții în fața stadionului, după anunțul privind plecarea starului argentinian | GALERIE FOTO

2 luni in urmă 30

Plecarea lui Lionel Messi (34 de ani) de la Barcelona le-a frânt inimile fanilor catalani care s-au adunat în miez de noapte în fața stadionului.

În urmă cu o zi, Barcelona a anunțat că Lionel Messi nu va continua pe Camp Nou, după o viață întreagă petrecută în tricoul blaugrana.

Comunicatul clubului Barcelona i-a făcut pe fanii lui Lionel Messi să iasă în stradă. Aceștia s-au adunat în fața Stadionului Camp Nou și au oferit niște imagini care vor rămâne, cu siguranță, în istorie.

Fanii s-au adunat în fața stadionului după anunțul plecării lui Lionel Messi

Fanii Barcelonei nu și-au putut stăpâni lacrimile la aflarea veștii că Lionel Messi nu își va prelungi contractul cu gruparea blaugrana. Aceștia au îngenunchiat la porțile stadionului și au sărutat îndelung tricoul fotbalistului care le-a adus nenumărate trofee în toți acești ani.

Mai multe imagini înduioșătoare au fost surprinse în noaptea în care clubul a făcut anunțul și au devenit virale.

📸 | State of shocked Barcelona fans after the announcement of the departure of Lionel Messi. 💔 pic.twitter.com/0pQ4nvfbTw

— EverythingMessi™ (@EverythingLM10_) August 6, 2021

  • 35 de trofee a cucerit Lionel Messi în tricoul blaugrana
  • 778 de meciuri oficiale a jucat Lionel Messi la Barcelona
  • 672 de goluri a înscris starul argentinian pentru gruparea catalană
  • 305 pase de gol a oferit Leo Messi la Barcelona

Adversarii au încercat să îl păstreze pe Lionel Messi în La Liga

Cosmin Contra a dezvăluit că mai mulți președinți ai cluburilor din Spania i-au cerut președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal să treacă cu vederea suma uriașă pe care urma să o încaseze starul argentinian.

„Mulți președinți de club din Spania au făcut apel la președintele Ligii, la Tebas, să închidă un ochi și să lase să fie înscris contracul lui Messi pentru binele campionatului, pentru binele țării.

Probabil se va încerca aducerea lui Mbappe sau Haaland, jucători de mare perspectivă. Nu neapărat Barcelona va încerca, ci Real Madrid, poate, nefăcând nicio achiziție vara asta. Sigur se pregătește ceva. Vom vedea dacă va fi Mbappe sau Haaland”, a spus Cosmin Contra, la Digi Sport.

Sursă foto: Twitter

The post Efectul Lionel Messi! Imagini emoționante din Barcelona: Fanii s-au adunat la miezul nopții în fața stadionului, după anunțul privind plecarea starului argentinian | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă