Eduardo Camavinga a rămas fără cuvinte când un fan l-a întrebat de viitorul lui Kylian Mbappe. Cum a "răspuns"

4 săptămâni in urmă 19

  • La Liga: Sevilla - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Arsenal - Sunderland, marți, 21:45, Digi Sport 2

Asta și deoarece președintele lui Real Madrid, Florentino Perez (74 de ani), a anunțat că francezul va ajunge pe Santiago Bernabeu anul viitor, iar conducerea lui PSG crede, la rândul ei, că are șanse mari să-i prelungească actualul contract. 

Eduardo Camavinga a rămas fără cuvinte când un fan l-a întrebat de viitorul lui Kylian Mbappe

Cum situația lui Mbappe rămâne în continuare incertă, un fan a dorit să afle unde va juca campionul mondial în sezonul viitor chiar de la un fotbalist al lui Real Madrid. Eduardo Camavinga (19 ani) a fost oprit de un tânăr în timp ce pleca spre antrenament și, după ce i-a cerut să-i ofere un autograf pe tricou, l-a întrebat dacă Mbappe va merge la PSG sau la Real Madrid.

Fotbalistul francez a fost vizibil surprins de întrebare și a avut o reacție hilară. Camavinga a dus mâinile la ochi, apoi la gură și la urechi, o trimitere clară către legenda japoneză a celor trei maimuțe înțelepte care fac aceleași gesturi pentru a nu auzi, vedea sau vorbi despre răul din lume. 

  • Eduardo Camavinga și Kylian Mbappe au jucat deja împreună pentru selecționata de seniori a Franței. 

Schimbările climatice impactează dramatic viața oamenilor din Madagascar, Mexic și Kenya. Vezi Pământul se răzbună pe DIGI World și DIGI Online, de la 19:05!

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, în așteptare!

Kylian Mbappe va avea o misiune ingrată în duelul cu Real Madrid, din faza optimilor de finală din Liga Campionilor. Indiferent de cum va evolua în cele două partide, va înfuria multă lume.

Kylian Mbappe va ieși ”șifonat”, indiferent de deznodământul celor două confruntări. Dacă va juca slab pentru PSG, își va pune în cap o țară întreagă, în principal fanii de pe Stade des Princes. Dacă va juca foarte bine pentru PSG, îi va enerva pe suporterii de la Real Madrid, club la care este așteptat să se transfere din vară.

Kylian Mbappe nu va putea ieși câștigător din acest duel, dacă lucrurile stau așa cum anunță de luni de zile presa internațională. Paris Saint-Germain și Real Madrid se întâlnesc în optimi, pe 15 februarie (în Franța) și pe 9 martie (în Spania).

Potrivit AS, dacă francezul va face un meci mare pentru Paris Saint-Germain, există șanse ca fanii lui Real Madrid să-l critice și să se încerce blocarea transferului său pe Santiago Bernabeu din vară. Dacă va fi foarte slab în cele două partide, va crea o atmosferă tensionată la PSG pentru restul sezonului, ceea ce nu ar fi confortabil nici pentru club, nici pentru jucător.

De asemenea, familia lui Kylian Mbappe și-ar dori ca orice discuție să fie sistată până după partidele din optimile Ligii Campionilor, pentru a nu apărea alte probleme neprevăzute inițial. Astfel, planează un sentiment de incertitudine asupra mutării lui Mbappe la Madrid.

Etichete: real madrid , psg , kylian mbappe , eduardo camavinga

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă