Eduard Pap, explicațiile pentru golul încasat în minutul 2: „La fotbal nu câștigă întotdeauna cine e mai bun”. Gestul lui Marius Croitoru după FC Botoșani – Shkendija

2 months ago 2

FC Botoșani a ratat calificarea în turul III preliminar al Europa League, după o înfrângere la limită cu macedonenii de la Shekndija, scor 0-1, și un gol încasat în minutul 2. 

Vezi AICI detalii despre meciul FC Botoșani – Shkendija 0-1!

Odată cu ratarea acestei calificări, moldovenii au pierdut și șansa de a juca în următoarea fază competițională contra echipei antrenate de către Jose Mourinho, Tottenham, care a trecut de Lokomotiv Plovdiv, scor 2-1.

„Din păcate, am primit un gol foarte rapid și nu am mai putut să revenim în joc. Am avut foarte multe ocazii. Cred că am dominat tot meciul, dar ce putem să mai zicem acum? E supărare mare, dar nu avem ce să mai facem. Mergem mai departe. Nu cred că am fost cu gândul la meciul cu Tottenham. Meciul cu Tottenham nu avea cum să aibă loc dacă nu câștigam partida de astăzi”, a spus Eduard Pap, la Digi Sport.

Eduard Pap, despre golul din minutul 2

Întrebat despre golul superb încasat în minutul 2, Eduard Pap s-a arătat destul de relaxat însă a anunțat că va analiza faza respectivă și atunci își va da seama dacă a greșit sau nu în debutul partidei de la Botoșani.

„Nu știu ce puteam să fac sau dacă e greșeala mea. O să revăd golul și o să analizăm. Asta e viața de portar. Dacă nu ai o poziționare bună… e posibil să fi greșit.

E clar că nu aveam voie să pierdem. Eu cred că nu asta e imaginea fotbalului românesc. Dar la fotbal nu câștigă întotdeauna cine e mai bun. Trebuie să ne concentrăm acum pe campionat, avem un meci foarte greu cu Clinceni. Trebuie să câștigăm fiecare meci și să ne calificăm în play-off”, a mai spus Eduard Pap.

Marius Croitoru nu a intrat în vestiar

Eduard Pap a dezvăluit că antrenorul Marius Croitoru nu a intrat în vestiar după eșecul de pe teren propriu, cu macedonenii de la Shkendija.

„E supărat, normal. Nici nu a fost în vestiar. O să facem analiza jocului și o să vedem”, a spus portarul lui FC Botoșani.

The post Eduard Pap, explicațiile pentru golul încasat în minutul 2: „La fotbal nu câștigă întotdeauna cine e mai bun”. Gestul lui Marius Croitoru după FC Botoșani – Shkendija appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools