Ediție specială Culisele Statului Paralel - Dezvăluiri BOMBĂ despre susținătorii lui Florin Cîțu

1 lună in urmă 30

Culisele Statului Paralel/ Realitatea PLUS Culisele Statului Paralel/ Realitatea PLUS

În această seară la Culisele Statului Paralel continuă seria dezvăluirilor incendiare. Anca Alexandrescu va dezbate pe larg, împreună cu invitații săi, ultimele mișcări de pe frontul politic. 

DUMINICĂ, 05 SEPTEMBRIE 2021, 18:15

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Vor fi analizate la sânge toate părțile implicate în conflict și se va discuta atât despre jocul făcut de șeful statului, cât și despre poziționarea ciudată a social democraților. Nu în ultimul rând va fi adusă în atenția publicului și asocierea USR-PLUS cu AUR.

Întrebări de genul "Cui îi folosește toată această ambiție politică?" și "Cine este dispus să sacrifice România?" își vor găsi răspunsul în ediția din această seară. Și tot atunci veți vedea episodul trei cu susținătorii lui Cîțu, numiții Gheorghe Flutur, Lucian Bode, Nicolae Ciucă și Cristian Bușoi. Dacă sunteți interesați să aflați cine este partenerul de afaceri al familiei Vâlceanu sau vreți să știți detalii despre trecutul politic și cel de afaceri al familiei ministrului de finanțe, vă așteptăm diseară de la ora 21.00 pe Realitatea PLUS, la Culisele Statului Paralel. Tot atunci veți afla și cine a ajuns sa gestioneze finanțele țării? 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă