Ediție eveniment ProSport Live, joi 26 august, de la 19.30. Cristi Borcea, milionarul care și-a identificat tinerețea cu Dinamo București, este invitatul special al emisiunii prezentate de Victor Vrînceanu

1 lună in urmă 38

ProSport Live va avea o ediție eveniment joi, 26 august, de la 19.30. Autorul celebrelor citate de mai jos este invitatul special al lui Victor Vrînceanu.

„Lăsați-ne să ne pregătim pentru Champions League, vă rugăm frumos”

„Voi fi toată viaţa dinamovist, chiar dacă am suferit enorm din această cauză”

„Atunci controlam și vântul în fotbalul românesc”

„Noi le facem jucătorilor acea injecţie letală care nu dispare niciodată şi, indiferent de echipa la care ajung, tot dinamovişti rămân”

La ProSport Live… vine, vine Borcea cu spartanii! Revine la Dinamo? Cine ar trebui să preia clubul? Ce vină are Pablo Cortacero? Cum se simte când vede eternele rivale că triumfă? Care este relația cu nașul Gigi Becali? Toate aceste întrebări și multe altele, venite chiar din partea celor care vor urmări emisiunea, își vor găsit răspunsurile joi.

Nu rata o ediție incendiară, de la 19.30. Pe site-ul www.prosport.ro, pe pagina de facebook ProSport și pe canalul de youtube. Victor Vrînceanu și Cristi Borcea, față în față la ProSport Live!

The post Ediție eveniment ProSport Live, joi 26 august, de la 19.30. Cristi Borcea, milionarul care și-a identificat tinerețea cu Dinamo București, este invitatul special al emisiunii prezentate de Victor Vrînceanu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă