Edi Iordănescu, veste proastă pentru suporterii lui FCSB: Florinel Coman va reveni pe teren mai târziu decât se credea! Ce spune antrenorul despre Florin Tănase și Octavian Popescu

3 săptămâni in urmă 30

Antrenorul lui FCSB, Edi Iordănescu, a anunțat că se așteaptă să îl aibă din nou pe teren pe Florinel Coman abia după pregătirea de iarnă, cu toate că se spera ca fotbalistul să revină, măcar la antrenamente, în acest an.

Florinel Coman s-a accidentat grav în meciul de campionat cu Sepsi, apoi medicii au hotărât că are nevoie să fie supus unei intervenții chirurgicale. Fotbalistul a fost operat în Marea Britanie și a anunțat că procedura a decurs fără nicio problemă, astfel că fanii lui FCSB începuseră să spere că îl vor vedea chiar mai repede pe terenul de joc.

Antrenorul Edi Iordănescu a anunțat, însă, la finalul meciului cu Academica Clinceni, 3-2, că se așteaptă să îl aibă din nou valid pe fotbalist abia după pregătirea de iarnă.

Edi Iordănescu anunță când vor reveni Florinel Coman, Florin Tănase și Octavian Popescu

Antrenorul lui FCSB, Edi Iordănescu, recunoaște că se descurcă destul de greu fără cei trei jucători accidentați, Florinel Coman, Florin Tănase și Octavian Popescu, despre care spune că sunt „fotbaliști cu cifre”. Dacă pe primul dintre ei îl așteaptă la echipă abia după pregătirea de iarnă, pe ceilalți doi îi va avea la dispoziție după ce campionatul va fi întrerupt pentru meciurile echipelor naționale.

„În această pauză aș câștiga din nou timpul necesar să corectăm lucruri, pentru că am pierdut jucători cu cifre, în mod special Florinel Coman și Florin Tănase. Pe Tase și Tavi (n.r. Octavian Popescu) sunt șanse mari să îi avem după întrerupere. Cred că Florinel abia după pregătirea de iarnă va reveni”, a declarat Edi Iordănescu.

Antrenorul a tras un semnal de alarmă la finalul meciului FCSB – Academica Clinceni, 3-2, fiind de părere că jucătorii săi nu au maturitatea necesară pentru a gestiona momentele bune, când sunt în avantaj pe tabela de marcaj.

The post Edi Iordănescu, veste proastă pentru suporterii lui FCSB: Florinel Coman va reveni pe teren mai târziu decât se credea! Ce spune antrenorul despre Florin Tănase și Octavian Popescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă