Edi Iordănescu, sub lupa lui Cornel Dinu: „CFR e clar într-o transformare”

1 lună in urmă 18

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Hermannstadt, iar Cornel Dinu, fostul mare jucător și antrenor dinamovist, a analizat prestația echipei lui Edi Iordănescu.

Hermannstadt și CFR Cluj s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 18, la Sibiu, iar campioana a învins cu scorul de 3-1.

Cornel Dinu a sesizat niște schimbări importante în echipa lui CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu și instalarea lui Edi Iordănescu.

Cornel Dinu a analizat CFR-ul lui Edi Iordănescu

În comparație cu strategia pe care o avea Dan Petrescu în Gruia, Cornel Dinu consideră că Edi Iordănescu încearcă un alt stil de joc la CFR Cluj, unul mai ofensiv. Totuși, „Mister” a avut ceva de reproșat apărării ardelenilor și l-a vizat pe Ben Youssef, fundașul central în vârstă de 31 de ani.

„CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor, din punct de vedere al concepţiei de joc. Iordănescu, şi s-a văzut într-o oarecare măsură când jocul a început să lase de dorit, pe cederea lui Heramnnstadt, s-a impus şi a reuşit victoria. De când e Iordănescu încearcă să facă un altfel de joc, combinativ, ofensiv.

CFR este acolo, îi suflă în coaste FCSB-ului. Este interesant raportul golurilor, care spune multe pentru mine. FCSB are 45 de goluri marcate şi 18 primite, faţă de 25 marcate de CFR Cluj, dar cu apărare puternică. Una care astăzi a cam scârţâit cu Ben Youssef, cel cu nume de prinţ al Arabiei”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

În urma victoriei de la Sibiu, CFR Cluj se menține la un punct în spatele liderului FCSB, pe locul 2, și păstrează distanța de cinci puncte față de Universitatea Craiova, echipa de pe locul 3.

Pentru campioana României urmează meciul de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, programat joi, 28 ianuerie, de la ora 20:00, în cadrul etapei cu numărul 19 din Liga 1.

The post Edi Iordănescu, sub lupa lui Cornel Dinu: „CFR e clar într-o transformare” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă